Øre hul antændt: At du kan gøre

Hvis hullet i øret er betændt og smertefuld, kan fornøjelsen være tabt hurtigt til de nye øreringe. Men det behøver ikke være. Fordi der er nogle hjem retsmidler og modforholdsregler, der kan hjælpe med betændelse i øreflippen. Disse er også nyttige, når det kommer ud af alt om forebyggelse.

udelukke allergi

En almindelig årsag til en betændt øre hul er allergi, med hvilken legemet reagerer på visse komponenter af øreproppen. Hvis du har mistanke som en grund for dig at forlade afklare allergi ved en test med en læge. Nikkel, for eksempel, er en vigtig udløser.

bruge sundhed stik

Efter stikkende eller nedskydning af huller i ørerne får du dybest set sundhed stik til dig selv eller dit barn. Dette er for at nitter i en medicinske forsyninger, der vil forhindre antændelse af hullet stadig ganske frisk øre. Disse bør bæres hele anbefalede periode. Selv den almindelige rotation er vigtigt, så hullet dannes ved udglødning god.

Fjern proppen i inflammation

Hvis en virkelig udadvendt hul forhastet øre er betændt, bør du helt sikkert tage ud tidligere har støttet stik. Dog kan det være muligt at fortsætte med at bære Health Connector. Spørgsmål dette er det bedst din læge til råds.

bruge kamille mod betændelse

Kamille er et hjem afhjælpe, der anvendes til mild inflammation. Du kan købe tinkturer med kamille, du aufträgst regelmæssigt på hul øre på apoteket, for eksempel. Også stærk kamille te kan hjælpe. At dette sker sikkert efter kogning i mindst ti minutter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 53 = 56