Outoa maito kaupallinen alennettu imettäville äideille

Outoa paikalla saksalainen yhtiö tarjoaa tällä hetkellä verkon myllerryksessä. Se osoittaa nainen imettävät joka yhtäkkiä putoaa tylsyys. Vauva alkaa itkeä ja mies juoksee. Hän avaa oven takana nainen joka on ilmeisesti robotti. Mitä hän tekee niin, on yksinkertaisesti kauhistuttava.

Promovideo on saksalainen yritys sen "Plain maito" nykyisin aiheuttanut kohua internetissä. Spot esittää nuoren naisen imettävät lastaan. Kuitenkin, kun hän yhtäkkiä putoaa eräänlainen jäykkyys, kun vauva alkaa äänekkäästi huutaa. Välittömästi juoksee mies toi että taakse naisen - mikä on tietenkin robotti - läppä aukeaa. Hän ottaa pois tyhjä maito-tölkki ja korvaa ne uuteen. Nainen palaa elämään ja vauva syö.

Vaikka paikka on edistää kalliit maitoa Suomen lehmien kuvat jätti outo, epämiellyttävä tunne. Koska teko imetyksen, joka on itse asiassa osoitus läheisyyttä äidin ja lapsen välillä, on esitetty video vaihdettavissa ja "automatisoitu" toimintaa. Vaikka valmistajat mainostaa maitoa yhtiön internetsivuilla "luonnollista, ravitsevaa ja ainutlaatuinen maku", asiantuntijat uskovat, että lehmänmaitoa ei sovi pikkulapsille.

Provosoivat iskulause "mamman maito oli eilen" on pari vihdoin kruunu. Rintaruokinta on täysin tarpeetonta, siis sen sijaan on Suomen "Plain maito", joka miellyttää kitalaen vauvoja. Yrittäjät ei vain lähettää outoa mutta vaarallinen viesti, ne eivät näytä olevan tietoisia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =