Oven sitteri: Että huomaa

Se kuulostaa niin kaunis: yksinkertaisesti Ovi sitteri, joka koostuu kiinnitys ja elastinen jousitus, kiinnitä karmi, ja humalan vauva mennä, pitää hauskaa ja itse rauhallisena. Mitä olisi pitänyt huono ylimääräistä liikettä? Valitettavasti on jonkin verran näyttöä vasten suosittu Door sitteri. Me ilmoittaa sinulle asioita ja vaihtoehtoja.

Siksi Ovi sitteri on terveydelle vaarallista

  • Ensinnäkin se voi johtaa onnettomuuksiin oven sitteri. Vauva voi hypätä vasten karmi, pudota sitteri tai sinkoutua kirjaimellisesti jousielin.
  • Lapsesi oppii Hopsen luonnotonta liikkeitä kauan ennen kuin se meni itse, anna ponnahtaisi sillä.
  • Lihakset ja luut veloitetaan tavalla, jota varten ne eivät ole vielä riittävän kehittyneitä.
  • Itse asiassa vauva on rajoitettu hänen halu liikkua ja istuu enemmän tai vähemmän jäykkä laite, joka vain yksi liikuntamuoto - mahdollistaa - humala.
  • Vauva seisoo varpaillaan, mikä on luonnotonta ja johtaa sen myöhemmin, jalat eivät liikkuvan kunnolla opettelee kävelemään. Kun koulutettu Liikemallien voi olla vaikea vieroittaa uudelleen.
  • Pahimmillaan Door sitteri aiheuttanut pitkä selkä, lonkka ja Fußfehlbildungen.

Vaihtoehtona Door sitteri

Jos et halua kokonaan ilman, voit ostaa vauvan keinu vaihtoehtona Door sitteri. Toisin kuin Vauva sitteri vauva istuu sen sijaan, että pystyasennossa eikä voi pomppia, koska keinu köydet sijaan kiinnitetty jouset ja siksi ei ole elastinen. Edellytyksenä keinut että vauva voi istua jo. Keinu on ripustettu niin, että vauva ei kosketa lattiaa jalat, joten se ei voi torjua itsestään. Lisäksi sinun ei pitäisi rocking liian pitkä ja sen vartioimatta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 82 =