Oversigt over størrelser til babyer og børn

Læs her for at finde ud af, hvad størrelser børn har i gennemsnit i de første måneder og år, og hvordan du nemt kan måle. Vi har samlet til dig alle størrelser borde til babyer og børn.

Mål størrelser til børn

Kjolen størrelse med et barn bestemmes primært af sin højde og dens proportioner. Værdierne af størrelse tabeller er middelværdierne i de respektive aldersgrupper. Men de er som, da værdierne for mange børn blød, i det mindste midlertidigt, i høj grad af de gennemsnitlige værdier fra. Det er også værd størrelser af producenten, før du køber for at sammenligne, fordi desværre størrelse specifikationer af producenter er nogle gange meget forskellige.

  • Størrelser til børn - Højde: Højden af ​​dit barn man måler det bedste foran en mur. Med et målebånd du måler nu fra hoved op til sålen.
  • Størrelser for børn - Bryst: Brystet er den stærkeste del af brystet, som du vandret kan måle med målebånd.
  • Størrelser til børn - Talje: Talje omkreds måler du løs en gang rundt om livet af dit barn. Nogle gange er det også kaldes Livvidde.
  • Størrelser for børn - Hofter: Hofte størrelse måles på den anden side vandret med tape rundt om Po rundt.
  • Størrelser til børn - skridtlængde: Trinnet længden måles på indersiden af ​​benet fra skridtet til hælen.

Display Boganmeldelse: The Secret gladere børn

Bog: Hemmeligheden bag glade børnBørn udvikler utrolig hurtigt i de tidlige år. Forældre ofte støder på korrekt håndtering af afkommet. Den internationale bestseller "The Secret af glade børn" hjælper disse forhindringer skal overvindes og giver tips til en afslappet sammen i løbet af denne tid.

Mål skema: Baby, barn og barn

Alle størrelser til børn er givet i centimeter.

Størrelse bord til babyer 0 til 12 måneder
Størrelse bord til små børn 1 til 6 år
Mål skema for børn 6 til 11 år
Mål skema for Børn 11 til 16 år


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8