Payback punkter nag: Find det!

Du er Payback kunde og indsamle flittigt Points ugentlige indkøb? Så har du det måske svedig før, viser tilbagebetalingstid kort? Heldigvis behøver disse punkter ikke udløbe med det samme, men kan senere føjes til punkterne konto. Vi forklare dig, hvordan det går.

Hvad er tilbagebetalingstiden?

Payback kunder samles i de deltagende butikker når shopping point, der kan indløses til belønninger senere. Dog kan disse punkter kun indsamle af kunden vorzeigt dens Payback kortet ved betaling. Skulle dette blive glemt er ikke så slemt, fordi punkterne efterfølgende kan føjes til kontoen.

Hvor Payback punkter kan misunde?

At nachzutragen de tilbagebetalingstid punkter, er det vigtigt, at du har brug for at gemme kvitteringer, du har modtaget for dit køb.
Desværre tilbagebetalingstid point kan ikke unde online, men skal være registreret på nogle tilbagebetalingstid punkter maskine. Disse er ofte placeret i de deltagende butikker (REWE, Real, DM, ...).

Ankommer til den maskine, du vælger:

  • "Nachpunkten"
  • iført de ønskede data (postnummer, eller fødselsdato) og
  • så stregkoden af ​​en kvittering kan scanne under den monteret i maskinen scanner.

Pointen maskinen finder der alle de nødvendige oplysninger og manglen på punkter tilføjer til den gamle punkter konto. Det kan tilføjes til de punkter tegner kun et begrænset antal kvitteringer med manglende point. Derfor er det vigtigt ikke at glemme kortet og præsentationen af.

Har sjovt indsamlingssteder og kontant bonus.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 45