Payback punten misgunnen: Vind het!

Je bent Payback klant en het verzamelen van ijverig Punten wekelijkse boodschappen? Dan heb je misschien bezwete voor, tonen de terugverdientijd kaart? Gelukkig hebben deze punten niet onmiddellijk vervallen, maar kan later worden toegevoegd aan de punten rekening. We leggen u uit hoe het gaat.

Wat is terugverdientijd?

Payback klanten verzamelen in deelnemende winkels bij het winkelen punten die voor beloningen later kunnen worden ingewisseld. Toch kunnen deze punten verzamelen alleen door de klant vorzeigt haar Payback kaart bij betaling. Mocht dit worden vergeten is niet zo slecht, omdat de punten vervolgens kan worden toegevoegd aan de rekening.

Hoe Payback punten kunnen misgunnen?

Om de terugverdientijd punten nachzutragen, is het belangrijk dat je nodig hebt om de inkomsten die u voor uw aankoop hebben ontvangen op te slaan.
Helaas payback punten kunnen niet online misgunnen, maar moeten worden geregistreerd op een terugverdientijd punten machine. Deze bevinden zich vaak in de deelnemende winkels (REWE, Real, DM, ...).

Aangekomen op de machine die u kiest:

  • "Nachpunkten"
  • het dragen van de gevraagde gegevens (postcode of geboortedatum) en
  • dan de streepjescode van een ontvangstbewijs kan scannen onder gemonteerd in de machine scanner.

Het punt machine vindt er alle nodige informatie en het gebrek aan punten toevoegt aan de oude punten rekening. Het kan worden toegevoegd aan de punten rekening slechts een beperkt aantal van de ontvangsten met ontbrekende punten. Daarom is het belangrijk dat de kaart en de presentatie van de niet te vergeten.

Veel plezier met het verzamelen van punten en cash bonussen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 64