Peanut is ongezond?

Gezonde moer of peulvruchten zonder Paleo effect, twisten over de experts. Waarom de pinda te ongezond zijn, kunt u hier lezen.

Hoewel de naam anders doet vermoeden: De pinda is niet in botanische zin een moer, maar een peulvrucht. In feite is de pinda dezelfde onderfamilie behoort tot zoals erwten en bonen. Het belangrijkste verschil met de meeste andere peulvruchten is alleen in de eigenschap dat de pinda's rauw kunt eten. De zaden zijn zeer vergelijkbaar met echte noten. Ze hebben een hoog vetgehalte, typisch nootachtige textuur en bevatten weinig kracht. Maar waarom zou de pinda zijn ongezond? Deze verklaring heeft betrekking op het feit dat de pinda minder gezonde omega 3-vetzuren dan andere noten heeft bereikt en ook sterk kan allergische reacties veroorzaken. Echter, als u geen last heeft van een pinda-allergie kunnen veilig genieten van de peulvruchten met mate. Veel gezonder de moer is vers gepeld. Daarentegen, gezouten en gebrande in vette variant is een snack die niet één vanuit het standpunt van voedingsdeskundigen op de factuur van het tarief. Een handvol geroosterde noten moeten worden opgevat als een kleine zonde, evenals een reep chocolade niet alleen kan kiezen om Superfood.

Alle feiten het tegendeel

Pinda's zijn niet echt ongezond indien gegeten in de aanbevolen hoeveelheid en vorm. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het mogelijk is om te verminderen door de dagelijkse consumptie van pinda's in het cholesterolgehalte. gezond een hoeveelheid van ongeveer 50 gram per dag, die ook in de vorm van hoogwaardige pindakaas kan worden genomen zonder gehydrogeneerde vetten. Bovendien, de zaden verbetering van de werking van de bloedvaten en dragen zo bij aan de regulering van de bloeddruk en bloedstolling. Ze bieden het lichaam met tal van goede eiwitten en bieden belangrijke vitaminen en magnesium. De rode huid van pinda's, die we eerder normaal eten te verwijderen, door de manier waarop bevatten gezonde antioxidanten. Omdat pinda's snel worden aangevallen door schimmels, mogen ze niet worden opgeslagen te lang. Vanwege de mogelijke allergene het kan een aantal klachten tot gevaarlijke schok omstandigheden in voedselallergie veroorzaken. In dit geval, is voorzichtigheid geboden. Als er geen allergieën bestaan, de hoge vet en olie gehalte maakt pinda's, maar het ideale voedsel voor de hersenen en snack voor de snelle dagen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =