Pil en antibiotica: Dat je bewust te zijn

Als je de pil te nemen en krijg het zelfde een antibioticum voorgeschreven, zijn er enkele dingen die je moet overwegen. Heeft u uitleggen wanneer je verder moet voorkomen dat bij het nemen van pillen en antibiotica met condooms.

Pil en antibiotica: Dat is waarom je moet verder te voorkomen

Veel antibiotica zijn niet compatibel met het nemen van de pil en zette hun impact. Dit betekent dat je kon een ovulatie, die anders normaal wordt onderdrukt door de pil. De reden hiervoor is het effect van de pil: U zult kunstmatige hormonen die door de darm in de bloedbaan vrij te geven. Maar een antibioticum doodt bacteriën - niet alleen degenen die verantwoordelijk zijn voor de ziekte zijn, maar ook de gunstige darmbacteriën. De opname van het hormoon door de darmen kan dan worden verstoord en verloor de bescherming. Tegelijkertijd verhoogt antibiotica het aantal enzymen in het lichaam die verantwoordelijk zijn voor de afbraak van hormonen. De vrijgekomen door de pil hormonen zijn dan ook te snel kapot en kan niet voldoende lijken.

Uitzonderingen op de regel

Sommige antibiotica niet interfereren met de pil en kan daarom veilig worden genomen zonder verdere voorkomen. U moet dit controleren en lezen ook de bijsluiter in met uw arts. Antibiotische zalven niet het effect van de pil in het algemeen te beïnvloeden. Zelfs als je een spiraaltje gebruiken voor anticonceptie, moet je je geen zorgen: Hun effect wordt niet verminderd door het antibioticum.

Wanneer ben ik beschermd alweer?

Als u het nemen van uw antibiotica niet meer, je moet alleen zeven keer te nemen aan een rij voor de bescherming voorbehoedsmiddel wordt terug gegeven je pil. Tenzij je gewoon in de pil pauze, je moet wachten en dan zeven keer de pil dit zo. Alleen dan ben je weer beschermd. Zolang je moet bovendien anticonceptie met condooms.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 43 = 48