Pitkäperjantai: Onko kaupat auki?

Uudestaan ​​ja uudestaan ​​on epäselvyyttä siitä, onko pitkäperjantaina kaupat ovat auki vai ei. Saksan, vastaus on selvä ei.

Ne, jotka toivovat Saksassa että pitkäperjantaina kaupat ovat auki, tulevat pettymään. Myymälä sulkeminen laki Saksassa mukaan kaupat pysyvät suljettuina pyhäpäivinä. Tämä on tarkoitus palvella työntekijöiden suojelua.

Matkailijalle alueilla, joilla sunnuntaisin riehua monta päiväturisteja ja tietyt myyntipisteet kuten apteekit, huoltoasemat ja kaupat rautatieasemilla tai lentokentillä poikkeuksia. Useimmissa jäsenvaltioissa jatkuu luvan jossain sunnuntaiaukiolo vuodessa.

Vaikka on teoreettisesti mahdollista saada vapautus tietyille lomien, pitkäperjantai ei yleensä lasketa rauhallisen loman tehdä niin. Ostoskierros ei siis ole mahdollista, että päivä. Jos jotain pitkäperjantaina kaupat ovat auki, niin vain ne, jotka voivat avata sunnuntaisin: Leipomot kanssa ravintola myönnytys tai esimerkiksi supermarketeissa asemilla ja lentokentillä, joissa matkustajat varastoida tarvikkeita. Myös useimmat huoltoasemat ovat avoinna.

Jos kaupat ovat auki pitkäperjantaina?

On etu Saksan, jotka asuvat lähellä rajaa - koska useimmissa naapurimaissa, kaupat ovat auki pitkäperjantaina. Alankomaissa, pitkäperjantain on normaali työpäivä. Jos kuitenkin haluat mennä lomalle käydä ostoksilla Alankomaissa, pitää varautua monien maanmiestensä ja pitkät jonot. Belgiassa, se näyttää samalta. Ranskassa, pitkäperjantain ei yleensä ole loma - paitsi rajalla, katolinen maakunnissa Alsace ja Lorraine. Joten jos haluat tehdä ostoksia nopeasti hop rajan yli Strasbourgiin, pysyvän edessä suljettujen ovien. Kuitenkin matkustajat, jotka varaavat pääsiäisen Pariisiin, tapahtuu pitkäperjantaina, kaupat auki ennen.

Vaikka Sveitsi pitkäperjantaina, kaikki kaupat ovat kiinni, asukkaat ovat enemmän onnea lähellä Itävallan rajaa: Itävallassa kaupat ovat avoinna pitkäperjantaina, koska se ei ole yleinen vapaapäivä. Puolassa puolestaan ​​on loma - ja Tsekin tasavalta on antanut pitkäperjantaina vuonna 2016 ensimmäistä kertaa loma, joten nyt kaikki kaupat ovat kiinni myös.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1