Plaats zetpil: Dus doe het goed

Als uw baby of / peuter koorts last van misselijkheid, de kinderarts schrijft voorkeur zetpillen. Omdat dit soort medicatie is zeer zacht voor het kind, omdat de werkzame bestanddelen door de intestinale mucosa worden geabsorbeerd direct in plaats van te gaan door de maag als tabletten. Heeft u uitleggen hoe je een zetpil goed einführst.

Hoe maak je een zetpillen bij kinderen uit te voeren?

Nieuwe ouders die hun eerste kind gaan vaak over het juiste gebruik van zetpillen in het donker. Er zijn vragen als: "Kan ik pijn mijn kind doet?", "Welke positie voer ik de zetpillen beste?" Of: "Zijn er tips om het inbrengen mogelijk te maken?"

een zetpil geven is echt niet moeilijk en je moet niet bang zijn om je kind te kwetsen. Noodzaak van een baby een zetpil toe te dienen, wordt het geplaatst aan de bovenkant van de pagina en vissen zijn benen lichtjes. Een peuter kunt u vragen om zich te positioneren op de zijkant op de beschreven wijze. Dan entnimmst u de huig uit de verpakking en wärmst het gemakkelijk in uw handen om het soepeler te maken en beter kan worden ingevoerd.

De zetpil heeft een top en een doffe zijde. Merk op dat je niet eerst einführst het smalle einde, maar altijd stomp. Zo vermijdt u dat de huig glippen onbedoeld uit de darm weer. Het is ook belangrijk dat de zetpil diep genoeg is geplaatst. Als het kan worden gevoeld met de vingers, moet het verder worden geduwd op een hoog niveau. Met de praktijk, de procedure duurt slechts enkele seconden en is niet pijnlijk, maar een beetje ongemakkelijk voor het kind.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =