PLAY DOH deeg maken zachte weer: Hier is hoe!

De PLAY DOH boetseerklei was niet langer gespeeld en nu is ze hard en kruimelig? Heeft u uitleggen hoe je het deeg zacht en buigzaam te maken.

Zodat u kunt spelen DOH boetseerklei weer zacht maken

Na het spelen vergat om de cover te maken en hey presto het deeg is hard en kruimelig. Omdat het deeg is gebaseerd op voedsel, als een taart, kan het opdrogen zeer snel in de lucht. Maar dit is niet zo slecht, want er zijn verschillende manieren waarop u het deeg weer zacht kan maken:

  • Vochtige theedoek: Vocht een keukenpapier op de plasticine zetten zo veel mogelijk samen gekneed tot het en wikkel de handdoek omheen. Laat het deeg gewikkeld in de stof zijn 's nachts en kneed ze de volgende dag krachtig. Dus nogmaals gevuld in de kan, moet het deeg weer zacht.
  • op een radiator: Leg het deeg een beetje moeilijk in een vochtige (niet natte!) Doek en op een radiator of in de hitte. De klei is sneller dan de eerste methode weer zacht.
  • Een theelepel water: Something "gevaarlijk" om in de kom met het deeg een theelepel water de variant worden gegoten. Het deeg heeft vocht verloren en het terug te krijgen door het water. Hiervoor moet het water "move in" 12 uur, en dan moet je het deeg kneed goed. Het kan echter ook invoeren snel te veel vocht, zodat het deeg krijgt een slushy samenhang met de toevoeging van te veel water. Dus in plaats van laat hier voorzichtigheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 + = 74