poista kehto cap tai pään gneissiä

Jos huomaat lapsesi päähän, paksu kellertävä kynsinauhojen, tämä ei ole välttämättä syytä huoleen. Yleensä se on vaaratonta pää gneissiä, joka on ylituotannon aiheuttamasta talirauhasten. Miten voi poistaa pään gneissiä ja eroaa kehto cap, voit selvittää tämän artikkelin.

Pian syntymän jälkeen, toimintaa talirauhasten ei ole säännelty optimaalisesti päänahassa vauva. Tämä johtaa monissa tapauksissa aiheuttaa paksu, kellertävä-ruskehtava kynsinauhojen lomakkeet pään lapsesi, niin sanottu pää gneissi. Mutta älä hermostu. Vaikka nähdä rasvainen asteikkoja ei erityisen kaunis ja haistaa eltaantunut, mutta ovat täysin normaaleja lapsia ikävuoteen saakka kolmen kuukauden. Kun hormonitasapainoon lapsesi on ratkaistu ja talirauhasten antavat ylituotantoa, pää gneissi yleensä häviää itsestään.

Poista pää gneissin

Jos paljon häiritse orvaskeden vauvan pään, voit poistaa ne huolellisesti. Raasta karistanut pikkuvauva öljyä ja anna sen toimimisesta yhdestä kahteen tuntiin, jotta ne pehmenevät. On käytännössä mahdollista ennen saunomista vauva, koska voit pestä pois hiuksista hänelle öljyä. Puhdistuksen jälkeen hiukset voi kampaajalla liuenneet irtoa huolellisesti hienohampaisella kampa vastaan ​​karvojen kasvua. Varo kuitenkin, että kampa on päistään pyöristetty niin et vahingoita herkkää vauvan ihoa.

Jonka päähieronta voit torjua muodostumista vieläkin pään gneissi. Käytä sitä erityistä vauvan pehmeällä harjalla ja kampaa hiukset lapsesi pesun jälkeen vastaan ​​viljaa. Näin ollen veren virtausta päänahkaan kannustetaan ja positiivisesti vaikuttaa toiminto talirauhasten.

näyttö

Vauvanhoito Philips AVENTNoin hyvin varustettu et näitä lastenhoidon sarjat, jotka ovat myös täysin sopiva lahjaksi. Hoitosetti of Bübchen kuuluu suuri mukavuuksia. Kaikki tärkeät työkoneita kuten kynsisakset ja lämpömittari ovat Philips AVENT lastenhoidon sarja mukana.

Ole varovainen kehto cap

Ei aina on tällä hilseileviä talletusten vauvan mies miestä gneissi. Jos kynsivalliin ei näytä rasvainen, mutta lopulta kastelee ja laajenee kasvojen ja muut ruumiinosat, se ei luultavasti ole vaaratonta pää gneissiä vaan kehto cap. Tämä ilmiö on usein sekoittaa pään gneissin, mutta voi olla ensimmäinen merkki lisääntynyt alttius Allergiat lapsesi tai jopa varhaisessa muodossa ekseema olla. Kehto cap tapahtuu yleensä vasta kolmen kuukauden ikäisten ja laukaisee vakavia kutinaa. Usein, päänahan on siis erittäin huuhdellaan alle hilseilevä kerros. Myös kehto cap voi hävitä itsestään, mutta on myös mahdollista, että krooninen atooppinen tauti ilmenee. Jos epäilet kehto cap Tämän takia kerro lastenlääkäri noin asianmukaista hoitoa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1