Puky 16 tuumaa lasten polkupyörä

Puky 16 tuumaa lasten polkupyörä on suositun valmistajan Peli polkupyöriä. Tämä kevyt pyörä ilman apupyörät sopii pienille aloitteleville kuljettajille. Täällä voit selvittää, mitä erikoista Puky 16 tuumaa lasten polkupyörä.

Mitä luonnehtii Puky 16 tuumaa?

Lasten polkupyörä 16 tuumaa Puky, tuotteen Amazon.16 tuumaa lasten polkupyörä Puky ZL 16 Alu on saatavana viidessä eri malleja: Blue Soccer suunnittelu, violetti lila suunnittelu, Prinsessa Lillifee näyttävät tai Capt'n Sharky suunnitteluun. Voit käyttää lasten polkupyörä ilman apupyörät mutta myös ostaa väriltään kiivi. Iskunkestävä pulverimaalaus erimallisen anteeksi pienetkin onnettomuudet, kuten silloin, kun lapsen polkupyörä vahingossa kaatunut. Valmistaja suosittelee 16 tuumaa lasten polkupyörä vähintään korkeus 100 cm.

Mitä voi Puky 16 tuumaa lasten polkupyörä?

  • stand: Puky 16 tuumaa lasten polkupyörä voidaan pysäköidä helposti ja turvallisesti läpi asennetun pyörätelineet takapyörään. Siten pyörä saattaa kaatua.
  • merkintä: Alhaisen merkinnän Lapsesi voi helposti saada päälle ja pois. Varsinkin aloittelevat kuljettajat, joka välittää turvallisuuden tunnetta.
  • jarru: Valmistaja, koska kaikki sen polkupyörää aloittelijoille, varmista, että jarrut eivät sovi lapsille. Tämä tarkoittaa sitä, että Puky on 16 tuumaa lasten polkupyörä sekä käsijarru, ja jalkajarru. Erityisesti vaikeissa tilanteissa pikkulapsille sitoutumaan takaisin jalkajarru.
  • ohjaustangon: Luistamaton kädensijoilla ja ohjaustangon pehmusteet takaavat turvallisen ajokokemuksen.
  • Polkupyörä Bell: Vaikka lapsesi matkustaa jalkakäytävällä, sen pitäisi pystyä kiinnittää huomiota itseensä. Puky 16 tuumaa lasten polkupyörä on siis varustettu lapsiystävällinen kelloa. Tämä tarkoittaa, että nuorten ei tarvitse ottaa pois ohjaustangon kätensä kelloa.
  • Ketju suoja: Kautta koottu ketju suojamuovi että lapsen vaatteet ole likainen eikä voi jäädä kiinni ketjussa myös.
  • valaistus: Puky 16 tuumaa lasten polkupyörä on varustettu valaistus ja heijastimet, jotta lapsesi voi nähdä hämärässä ja voidaan nähdä. Edessä polkupyörän lamppu syttyy valkoinen ja punainen takana. Myös sijaitsevat kaksi keltaista heijastimet molemmilla polkimilla.

Meidän artikkeli "lasten polkupyörä: Vinkkejä ostaminen" Sinä saat tietoa tärkeimmistä kriteereistä, että sinun pitäisi harkita valitessaan hyvä polkupyörän.

Puky 16 tuumaa lasten polkupyörä on GS tiiviste

Valmistajalla Puky on oltava pelaaja 16 tuumaa lasten polkupyörä TÜV. Koska lapsen polkupyörä Uusimpien turvallisuusmääräykset, se on myönnetty GS merkki "testattu turvallisuus".


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 35