Puky 20 tuumaa lasten polkupyörä

Puky 20 tuuman pyörä on ensimmäinen maantiepyörän monille lapsille. Hankkia sinulle yleiskuvan Pilvenpyörän 20-3 ALU ja Crusader 20-3 ALU ja nähdä, miten nämä kaksi 20 tuuman malleissa on Puky.

Yleiskatsaus kahden Puky 20 tuuman mallit

Valmistaja Puky on kaksi 20-tuuman mallit - Pilvenpyörän 20-3 ALU ja Crusader 20-3 ALU. Ensimmäinen malli on väriltään valkoinen yhdistelmiä / vaaleanpunainen ja kiivi / musta saatavilla, malli ristiretkeläisten sininen väri vaihtelua / musta ja kiivi / musta. Valmistajan mukaan Puky 20 tuumaa polkupyörän lapsille korkeus 120 cm on suositeltavaa. Koska lapsen polkupyörä on yleensä ensimmäinen pyörä, lapsesi osallistumaan tieliikenteessä, molemmat mallit on varustettu kulloinkin voimassa olevien määräysten ajoneuvojen rekisteröinnistä annettua asetusta (StVZO).

Lukuun ottamatta runko, molemmat mallit ovat samat ominaisuudet. Pilvenpyörän 20-3 ALU on syvempi merkintä, jonka avulla jälkeläiset valo päälle ja pois päältä.

Perusvarustukseen Puky 20 tuuman mallit

  • jarru: Puky 20 tuumaa Tandem on jarrulaitteen määräämä tieliikennelain. Tämä tarkoittaa sitä, että mallit on varustettu kahdella toisistaan ​​riippumatta toimivaa jarrut.
  • Valaistusjärjestelmä: Olipa heijastinnauhaa renkaissa, LED etuvalo ja punainen takapeiliin tai seisontavalot ritilälle - niin, että lapsi näkee hyvin hämärässä tai huonoissa sääolosuhteissa tai nähdään ovat kaksi Puky mallia myös sopivalla valot ja heijastimet vuodesta homologation määräysten mukaan varustettu.
  • Polkupyörä Bell: Kelloa maantiepyörän sanelee kirkkaan kuulostava mallia, koska sillä tienkäyttäjien jälkikasvuasi on voitava kiinnittää huomiota itseensä.
  • Ketju suoja: Kokeneet pyöräilijät ketjusuojus on vain puoli suljettu 20 tuuman malleina. Mutta tämä laite tarjoaa myös riittävän suojan niin ei vahingossa kiinni tai vaatteita ketjussa likaantuvat rasvalla.
  • Gears: Kaksi Puky 20 tuumaa Tandem ominaisuus lapsiystävällinen 3-vaihteinen käsivaihteisto. Perheen retki kasvaessa hieman Mikään seisoo tiellä.
  • Carrier: Onko koulu tai urheilukassiin - matkatavaroiden harjoittaja voi kuljettaa lasta mukavasti eri kohteita.
  • lokasuojat: Etu- ja takapyörien 20 tuuman malleina Puky kulloinkin varustettu lokasuoja. Muovi lokasuojat estää vaatteita lapsellesi ajon likainen.

Hankkia asiakkaalle meidän artikkeli "20 tuumaa lasten polkupyörä: Tärkein yhdellä silmäyksellä" must have yleiskuvan siitä, miten turvallisiksi katupyörä.

Puky 20 tuuman pyörä GS-merkintä

Puky 20 tuumaa lasten polkupyörä on TÜV GS symboli "turvallisuustestattu". Tämä tiiviste vakuuttaa teille, että lapsen polkupyörä noudattaa sovellettavia turvallisuusmääräyksiä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 23