pyöräilijöiden

Kun NetMoms sykli laskin voit selvittää, milloin olet kaikkein hedelmällisin, mikä lisää mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi nopeasti ja helposti. Yksinkertaisesti kuljettaa ensimmäisen päivän viimeisen ajan ja pituudesta syklin pyöräilijöiden ja jo voit laskea hedelmällinen ajanjakso.

Tietosi laskea hedelmälliset päivät

Tiedotus pyöräilijöiden

Miksi käyttää pyöräilijöiden?

Ovulaation jälkeen, munasolu on hedelmöittynyt vain hyvin lyhyen ajan, eli noin 24 tuntia. Voidakseen käyttää tämän ajan optimaalisesti ja mahdollisuutesi tulla raskaaksi lapsikorotusta, se on hyvä, jos voit rajata mahdollisimman tarkasti ovulaation aikana ja hedelmällinen ajanjakso. Täällä, sykli laskimen avulla.

Miten pyöräilijöiden?

Vaikka aika, jossa muna on hedelmöittynyt, hyvin lyhyt. Mutta siittiöt voivat säilyä hengissä useita päiviä naisen ruumis, ja siksi on olemassa paljon kauemmin kun olet hedelmällinen. Sykli tietokone perustuu hedelmällisen 7 päivän ajan. Tämä koostuu neljä päivää ennen ovulaatiota mennessä päivä, jolloin ovulaatio tapahtuu ja kahdesta Seuraavina päivinä. Tällä kertaa näkyy syklin tietokonetta hedelmällinen ajanjakso.

tärkeää: Tulokset sykli tietokoneet perustuvat keskiarvoihin. Siksi se sopii missään tilanteessa estää. Tarkka kuluessa syklin ja prosessi munasolujen kypsymistä ja ovulaatiota vaikuttavat monet monimutkaiset tekijät, minkä vuoksi poikkeamat ovat aina mahdollisia. Sykli tietokone on siis vain Tendezen eikä toimia tae.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 17