Raclette: smakelijke ingrediënten voor het hele gezin

Voor veel Raclette gehoord met Kerstmis of Nieuwjaar traditie. Kinderen houden ook van raclette, want hier kunnen ze samen het voedsel te zetten als je wilt en eindige te bereiden zelf. We hebben een paar tips voor de ingrediënten die het hele gezin te proeven.

Deze ingrediënten mogen niet ontbreken op Raclette

Een echte Zwitserse raclette bestaat alleen uit aardappelen met kaas. We neem het niet zo goed, want het is juist de selectie en het combineren van de ingrediënten maakt de hele familie plezier.

  • kaas: First things first: Geen Raclette zonder kaas! Kinderen zijn dol op de speciale smaak van raclette kaas niet vaak, dus het is goed om bijkomende gewone geraspte kaas hebben.
  • groente: Het is mogelijk, alles mag: maïs, gestoomde broccoli, fijngesneden paprika of verse champignons in plakjes.
  • aardappelen, die moet al worden voorgekookt. Zoete aardappelen u niet beschikt over pre-kok.
  • vlees: De beste manier is gehakt vlees van pluimvee, want dit is verrassend of zelfs spekjes.
  • Vis en zeevruchten: Zelfs verse zalm, scampi of garnalen doen het goed in de pan.
  • fruit: Zijn mogelijk, bijvoorbeeld ananas uit een blikje.
  • toeters en bellen: Heerlijke bijgerechten zijn baguetteplakken met kruidenboter, die u kunt roosteren op de steen boven, augurken en gemengde augurken.

Raclette verschil: mini-pizza

Zeer populair bij kinderen is ook de pizza-versie. Snijd net klaar pizzadeeg in pfännchengroße stukken, plaats in de pan, borstel met tomatensaus en deksel. Voor Pizza geraspte kaas of mozzarella past beter dan raclette kaas.

Ideeën voor Small Cheese bezwaarden

Uw kind houdt niet van kaas? Geen probleem: In de kleine pannen nog andere lekkere dingen kunnen sissen, bijvoorbeeld, een gebakken ei, vooral heerlijk met aardappel. Als je een emmer, dan kunt u dit kleine worst of gehakt roosteren te passen. Als je een beetje zoet tand, dan is pannenkoek is een goed idee. Vooral heerlijk het is als je kind is in een tweede pan van zijn favoriete fruit, zoals bananen of frambozen. Samen met de pannenkoeken en chocoladesaus of vanille-ijs, die ook zorgt voor een hemels dessert.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 61