Raclette: velsmagende ingredienser for hele familien

For mange Raclette hørte til jul eller nytår tradition. Børn elsker også raclette, fordi de her kan sammensætte maden, som du ønsker, og forberede sig endeligt. Vi har et par tips til ingredienser, der smager hele familien.

Disse ingredienser kan ikke mangle på Raclette

En ægte schweiziske raclette kun består af kartofler med ost. Vi tager det ikke så godt, fordi det er netop udvælgelse og kombinere ingredienserne gør hele familien sjov.

  • ost: Første ting først: Ingen Raclette uden ost! Børn elsker den særlige smag af raclette ost ikke ofte, så det er godt at have til rådighed yderligere normal revet ost.
  • vegetabilsk: Det er muligt, alt er tilladt: majs, dampet broccoli buketter, hakkede peberfrugter eller friske svampe i skiver.
  • kartofler, der skulle allerede være forkogt. Søde kartofler du ikke har pre-kok.
  • kød: Den bedste måde er hakket fjerkrækød, da dette er overraskende eller endda tern bacon.
  • Fisk og skaldyr: Selv frisk laks, scampi eller rejer klarer sig godt i gryden.
  • frugt: Er muligt, for eksempel, ananas fra en dåse.
  • afpudsning: Lækre side retter er baguette skiver med kryddersmør, som du kan stege på stenen ovenstående, asier og pickles.

Raclette forskel: mini pizzaer


Meget populær med børn er også pizza-versionen. Skær lige blevet færdig pizzadej i pfännchengroße stykker, sted i panden, pensel med tomatsauce og dækning. For Pizza revet ost eller mozzarella passer bedre end raclette ost.

Ideer til små Cheese nægtere

Dit barn kan ikke lide ost? Intet problem: I de små pander stadig andre lækre ting kan syden, for eksempel, et spejlæg, specielt lækkert med kartoffel. Hvis du har en spand, kan du passe denne lille pølse eller farsbrød ristning. Hvis du har en lidt sød tand, så pandekage er en god idé. Specielt lækker det er, når dit barn er i en anden gryde af hans foretrukne frugter, som bananer eller hindbær. Sammen med den pandekager og chokolade sauce eller vanilleis, der også leverer en himmelsk dessert.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 14 =