Raskaaksi kaksoset: Riskit ja komplikaatiot

Being raskaana kaksoset nähdään riskinä raskaus, mutta juoksee ansiosta säännölliset lääkärintarkastukset useimmiten ilman ongelmia. Kuitenkin erilaiset komplikaatiot hengen raskaudet ovat yleisempiä kuin singletons. Meillä on Dr. e.V. kysyntä Klaus König Professional Association of gynekologien.
Kaksosraskaus riskit

Monochorionic tai bichorial?

"Lääketieteelliseltä kannalta tärkein kriteeri raskauden kulkuun, ovatko vauvat syötetään yhteinen istukka (monochorionic) vai onko jokainen vauva oma istukka (bichorial)", sanoo tohtori Jos e.V. kuningas ammattijärjestön gynekologien lasten toimittamien yhteinen istukka, joten varovaisuutta on noudatettava. Koska yhteisen istukan, on olemassa joitakin riskejä lapsen kehitykselle, raskauden kanssa monochorionic kaksosten pitäisi olla useammin ja yksityiskohtaista seurantaa.

Selvittää, onko tämä monochorionic tai bichoriale kaksoset käytettäessä ultraäänitutkimus sikiöiden määrän kalvoja (Chorien) havaitaan. Lääkäri voi löytää vain yksi Embryonalhülle, sekä lapsille syötetään yhteisellä istukan. Jopa 16. raskausviikon gynekologi voi melko helposti selvittää sikiöiden määrän kalvoja. Tämän jälkeen kotelo on sisäpuolisten kohdun seinään ja on vain vaikea nähdä. Vuonna monochorionic kaksoset, on aina olemassa identtiset kaksoset.

  • Kasvun hidastumista: Jos istukka on epätasaisesti jakautunut monochorionic kaksoset, vauva on huonosti mukana ravinteita kuin muut. Kasvua ja kehitystä sekä lapsille sitten ole samalla tasolla, mutta hengen kehittyy hitaammin. Tietenkin, vaikka identtiset kaksoset voivat erota toisistaan ​​koon ja painon. Tässä syitä, mutta usein eri geneettisestä, koska ei jaa identtisillä kaksosilla on sama DNA. Ne muistuttavat toisiaan normaalisti sisarukset, ainoastaan, että ne ovat syntyneet samana päivänä.
  • Twin verensiirron oireyhtymä: Noin 15-20 prosenttia kaikista monochorionic kaksoset hengen verensiirtoon oireyhtymä tai fetofetaalinen transfuusio-oireyhtymä esiintyy. Täällä sekä lapsille liitä istukan kautta verisuonten yhteiseen verenkiertoon. Jos veri vaihto ole yhdenmukaisia, mutta vauva on ensisijaisesti luovuttajan kuin muihin vastaanottimiin, se tulee sekä kehityshäiriöitä, jotka on ratkaistava hätätilanteessa leikkauksella kohdussa.

Tuo kirjan vihje: Kaksoset

Kaksosraskaus riskitOdotat kaksoset? tämä kirja mukana läpi raskauden, synnytyksen ja ensimmäisen elinvuoden.

Lisääntynyt riski raskauden kanssa kaksoset

Riippumatta monochorionic tai bichorial on pidettävä kaksosista tiettyjä riskejä mielessä kaikissa raskauksissa.

  • Ennenaikainen irtoaminen istukka: "Riski ennenaikainen irtoaminen istukka on suurempi, erityisesti samanaikaisesti aliravitsemus äidin tai savukkeiden kulutusta," varoittaa Dr. Kuningas. Ennenaikainen irtoaminen istukka voi tuoda vakavia seurauksia äidin ja lapsen hänen kanssaan. Kyyneleet istukan ja siten on suuri verenhukka liittyy, vanhempi ja lapsi voi vuotaa kuiviin.
  • Ennenaikainen syntymä: Yleisin komplikaatio Twin raskauksista on Keskosten. Tämä viittaa syntymän ennen 37. raskausviikkoa. Noin puolet kaikista Twin syntymien tapahduttava ennen tällä viikolla. Syy on yleensä nopeasti kasvava kohtu että on mahtuu kaksi lasta ja on lopulta saavuttanut enimmäiskoko. paina paino vauva kohdunkaula ja käynnistää synnytyksen. Sairaalassa, voit estää ennenaikainen synnytys avulla huumeita. Se viivyttää yrittää syntymän niin kauan kuin mahdollista, jotta etenkin keuhkoista kehittyä vauvoille saattaa edetä niin pitkälle kuin mahdollista.
  • hypertensio: Mukaan Dr. Kuningas ammatillisen Berand of Gynekologit esiintyy myös verenpaineesta twin raskauksista osoittavat kaksi kertaa useammin kuin "yksinkertainen" raskauksia. Syynä tähän on fyysinen taakka saadaan kaksi lasta yhden sijasta kohdussa. Lisäksi voi olla, että hermostuneisuus ja ahdistuneisuus raskaana kaksoset ovat korkeampia ja verenpaine kärsii.
  • Pre-eklampsia (pre-eklampsia): Vaikka hieman koholla verenpaine raskauden aikana on normaalia kaksoset, lääkäri tulee seuraamaan verenpainetta tarkasti. Jos se nousee yli 140/90 mmHg: ssa ja on yhdistetty veden retentiota ja lisätä proteiinin eritteitä on epäily ns pre-eklampsia, jota kutsutaan myös pre-eklampsia. Syitä preeclampsia ei täysin ymmärretä, vaikka Kaksosraskaus tilastollista todennäköisyyttä tauti on valitettavasti kaksi kertaa niin suuri. Raskaus voidaan myös käyttää aivan normaalia. Sinun pitäisi valmistella mutta mahdollisesti keisarileikkauksen tarvitaan. Syntymän jälkeen, pre-eklampsia yleensä häviää aivan itsekseen.

Tiivis seuranta raskauden kanssa kaksoset

Useimmat twin raskauksista ajaa täysin suoraviivainen ansiosta tehostamisen gynekologi. Riippuen raskauden kulkuun tarkastukset paikan ensimmäisessä ja toisessa kolmanneksi kahdessa kolmen viikon ajan. Kolmannesta raskauskolmanneksen ovat, mukaan Dr. King of Professional Association of gynekologien sitten, mutta enimmäkseen viikoittain lääkäri käyntiä tarpeen. On tärkeää, että te noudattamaan kaikkia seulonta nimitykset. Ne antavat sinulle turvallisuutta ja luottamusta ja mahdollistaa havaita ajoissa komplikaatioita.

Kiitämme Dr. Klaus König, varatoimitusjohtaja ammattijärjestön gynekologien Münchenissä ja johtaja portaalin frauenaerzte-im-netz.de, sillä tietoja Kaksosraskaus.

Lisätietoa raskaudesta kaksosista

Jos haluat tietää enemmän Kaksosraskaus ja elämän kaksoset, katsella sitä ulos "kaksoset ja kolmoset"


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 35