Raskaana 40-vuotiaana?

Naiset, jotka ovat yli 35 vuotta äiti pidetään riskittömänä raskaana. Tämä ei välttämättä tarkoita sitä, että tarve komplikaatioita raskauden tai synnytyksen aikana ilmenee. Kuitenkin monet riskitekijät nousta merkittävästi tässä iässä.

Tulla raskaaksi 40? On silti (lähes) normaalia!

Monet naiset nyt valita tarkoituksella myöhään raskauden ja perhesuunnitteluun. Koulutus, työ ja ura ovat saatavilla joitakin ensin keskittyä. Vasta saavutettuaan ensimmäinen ammatillinen tavoitteet Lapsettomuus on toteutettu. Tämä myöhäinen naiset synnyttävät yli 35-vuotiaiden riskinä raskaana. Osuus ns "myöhään raskaaksi nainen" on kasvanut voimakkaasti viime vuosikymmeninä. Oli luvun alussa, 0,8 prosenttia esikoisen äiti vuotiaista 40 vuotta ja vanhemmat oli 2003 jo 3,9 prosenttia ja tänään jopa joka neljäs äiti on vanhempi kuin 35. keski-ikä Saksan äidit tällä hetkellä 31 vuotta ,

Näytä kaikki minun raskaus päivä päivältä

Kirja: raskaus päivä päivältäJokainen raskaus on erilainen. Tietenkin haluat silti mahdollisimman hyvä tulevana kautena valmistella. Tätä varten voimme suositella sinulle tämän suuren bestseller.

Raskauden loppuvaiheessa: miksi riski raskaana?

Raskaana yli 35 vuotta pidetään riskittömänä raskaaksi, koska tämä ikäraja merkitsee jona gynekologi, raskaana olevan naisen mukaan äitiys- ohjeiden, on ilmoitettava siitä mahdollisuutta lapsivesipiston koska yhä ikä kasvattaa mahdollisuutta kromosomipoikkeavuuden. Riskitaso iässä tahansa riippuu raskauden etenemisestä, löytyy sivulta "ensimmäisen kolmanneksen aikana seulonta" taulukossa. Seuraavat komplikaatioita voi esiintyä myöhään synnyttäväisen:

  • Keskenmeno ja kromosomipoikkeavuuksien esiintyy lopulla naiset synnyttävät ovat yleisempiä kuin ennenaikaisen synnytyksen. Riski, että vauva huomaa liian paljon tai liian vähän geneettistä informaatiota lisääntyy lapsilla myöhään synnytyksen. Tunnetuin kromosomipoikkeavuuden on trisomia niin kutsuttu 21 (Downin oireyhtymä), jossa lapsi on kolme kahden sijasta kromosomien 21.
  • Koska minttu iän kuitenkin ongelmia, kuten korkea verenpaine ja herniated levyjä sekä kroonisten sairauksien yhä, naiset kärsivät yli 35 ennestään edellytykset sen sijaan nuoremmat raskaana.
  • Sidekudoksen menettää jälkeen vain 30 vuosi elastisuuden. Tämä johtaa nopeampaan löystymistä nivelsiteiden, jänteiden ja lihasten, kun paino vauva työntää kehittyneiden raskauden alas. Tämän seurauksena ennenaikainen synnytys tai kohdun inertia voi johtaa ennenaikaiseen synnytykseen.
  • Jalkakrampit, peräpukamat ja emättimen suonikohjut ovat ennestään löytää yleisempiä myöhään synnytyksen.

oikeasti olemassa enemmän uhkia vuotiaiden äitien ja heidän vauvoja?

on olemassa, jos ei taustalla sairaus äidin ja se on hyvässä fyysisessä kunnossa, ne voivat sekä nuoremmat äidit synnyttää terve lapsi. Jopa naisten yli 40 on aivan varmasti myös luonnollisesti terveitä lapsia. Edellytyksenä on, että he itse ovat terveitä ja hyväkuntoisia. Naiset, jotka terveellisesti, urheilussa kohtuullisesti ja ilman nikotiinia, voivat tulla raskaaksi ja synnyttää terveitä lapsia kaiken ikäisiä. Kuitenkin vuotiaiden äidit, täytyy olla selvillä siitä, että riskit tuoda vammaisen lapsen maailmaan kasvaa äidin iän.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 84