remedie Home for winderigheid

Winderigheid in baby's zijn heel normaal. Maar er zijn veel effectieve huis remedie voor winderigheid. Hier leest u hoe u verder kunt gaan met de beproefde huismiddeltjes tegen de opgeblazen gevoel je baby en welk effect, zoals de aardappel wrap of zitbad.

Winderigheid bij baby's zijn meestal geen reden tot alarm. Echter, als ze worden geassocieerd met maag- of darmkrampen, kunnen ze ongemakkelijk voor uw baby. Voor een zachte verlichting kunt u winderigheid, die zich bewezen hebben over generaties op een van de vele, beproefde huismiddeltjes vertrouwen. Ontdek hier wat huismiddeltjes zijn.

Warmte te gebruiken als een huis remedie tegen winderigheid

Door het leveren van warmte kunt u de opgeblazen gevoel je baby te verlichten. Net als een opgeblazen gevoel in verband met krampachtige bewegingen van de darmen, kan de warmte leiden tot een aanzienlijke versoepeling van de buikspieren van uw kind en het stimuleren van het metabolisme. Maar wees voorzichtig: Merk op dat een toepassing waarbij je baby wordt gevoed om warmte op enigerlei wijze, niet op zijn blote huid en niet te warm kan worden gebruikt, anders gevaar branden voor uw baby zou doen. Je moet ook je baby in de toepassing en je alleen niet te verlaten. "Wärmezuführende" huis remedie voor winderigheid kan zijn, bijvoorbeeld:

  • Potato Wrap: Cook in een eerste stap aardappelen, kunt u af te koelen, anders kan het te warm krijgen. Plet de aardappelen samen met hun schelp en verf ze in een gaasverband. Het oplossen van de "aardappelpuree" met de gaasverband en op de rol van uw baby op zijn buik. Bedek de wond met een handdoek en laat hem kijken.
  • Kirschkernkissen: U kunt ook droge warmte met behulp van een korrel kussen, bijvoorbeeld, een kers kuil kussens, draag uw baby. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en kan speciaal worden gebouwd voor kinderen zelfs in een knuffeldier. Een Kirschkernkissen wordt gedurende een korte tijd in de oven of in de magnetron. Maar ook een warme radiator is zeer geschikt voor het verwarmen van een kers put kussen. Plaats de Kirschkernkissen na verwarming naar de buik van uw baby. sparen de droge kersenpitten warmte binnen hen en geef ze langzaam en gelijkmatig om uw baby.
  • warmwaterkruik: Een hete fles water is ook van droge warmte aan uw baby. Vul het warme kruik water met ongeveer 40 graden warm water en envelop ze in een doek. Zet ze op je buik je baby of zet je baby als alternatief naar voren gebogen op de fles warm water. Op deze manier uw streven dat zijn maagkrampen te lossen.
  • zitbad: Ook kunnen warme baden helpen bij winderigheid, door op te treden tegen spasmen op het maag-darmkanaal van uw baby. Het hoeft niet eens een complete badkamer. Een zitbad bereikt dezelfde gunstige effect. Al in de vierde week kunt u uw baby zo'n zitbad bereiten.Gib tot twee eetlepels kamille bloemen in twee liter water en laat het brouwen voor ongeveer tien minuten voor hem sudderen. Wealth waarin water in een badje, een grote kom of bad emmer. Zeef van de kamille Sud en geef hem toegevoegd aan badwater. Het water waarin je baby neemt een zitbad moet niet warmer dan 37 ° C zijn. Je moet ook maar zoveel water dat je baby tot aan de buik kan zitten in het te vullen. Bezorgdheid, maar dat zijn lichaam niet naar beneden te koelen tijdens de sit-bad. Een zitbad kan maximaal 20 minuten duren.

Weergave massage voor koliek

Massage olie voor baby's van HippKoliek en een opgeblazen gevoel zijn zeer pijnlijk voor uw baby. Met het oog op een natuurlijke manier een snelle verlichting maken, kunt u zich te ontdoen van de krampen Je baby met abdominale massage krijgen. Wij raden voor de Hipp baby Gentle Care Oil, een zachte massage.

Tea als een huis remedie tegen winderigheid

Sommige kruiden zijn effectief tegen een opgeblazen gevoel. Hiertoe behoren bijvoorbeeld spijsvertering anijs, anticonvulsieve karwij, venkel en kamille entblähender met een anti-inflammatoire werking. Bereid uw baby, maar een thee, die juist is gebaseerd op deze kruiden. Hiertoe nemen twee eetlepels elk kruid in zijn gehydrateerde overgoten dit met een kop kokend water. Een mengsel van verschillende kruiden is natuurlijk mogelijk. Dan laat je de thee voor ongeveer tien minuten trekken seihst hem en geef hem aan uw baby te drinken.

Buikmassage als een huis remedie tegen winderigheid

Een massage is ontspannend en kalmerend effect op de maag van uw baby. Wrijf dit zijn buik in een cirkelvormige beweging met de klok mee. Op deze manier, stak gassen in de maag van uw baby kan veel meer eenvoudig op te lossen en je ontdoen van vervelende maagkrampen. Vind hier een gedetailleerde gids voor een zachte buik massage met winderigheid.

Anserinen melk als een huis remedie tegen winderigheid

Reeds Vader Kneipp ze aan te bevelen in buikpijn en een opgeblazen gevoel: de Anserinen melk. Anserinen melk is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Giet dit ene eetlepel gedroogde Anserinenkraut, die in de apotheek met een grote kop warme melk. Laat de melk met het kruid voor ongeveer tien minuten, dan Giet ze af en geef het aan uw kind warm te drinken. Sinds Anserinen handelen antispasmodic en anti-inflammatoire, kan dit huis remedie effectief te helpen uw baby met zijn winderigheid.

Aanbevolen lectuur over dit onderwerp

Vind de GU-boek "wraps, theeën & Moederlijke liefde "uit het boek auteurs Petra Kunze en Vivian Weigert andere handige home remedies voor zieke kinderen. Dank u aan de Graefe Und UNZER uitgever voor ondersteuning.

"Over het boek


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 78