remedie huis voor diarree

Of warme kompressen, het helen aarde of bepaalde thee - enkele home remedies voor diarree kan helpen uw kind. Velen van hen hebben al bewezen in vele generaties. Hier vindt u wat home remedies effectief voor diarree zijn.

Wat huismiddeltjes te helpen met diarree?

Er zijn verschillende home remedies voor diarree, die u kunt toepassen. in principe pijn, een onderscheid van anti-inflammatoire en het reinigen van darmen huismiddeltjes. De analgetische home remedies beogen de bijwerkingen van diarree, zoals buikpijn of maagkrampen verlichten. Daarentegen andere huismiddeltjes anti-inflammatoire, dat wil zeggen dat bij het gebruik van intestinale pathogenen en dus vrij worden gereinigd.

Pijnstillende huis remedie voor diarree

Diarree wordt vaak gepaard met bijwerkingen zoals buikpijn of maagkrampen. Sommige beproefde huismiddeltjes kunnen helpen verlichten van de pijn van uw kind.

 • Hot-water fles voor diarree: Buikpijn is een neveneffect van diarree. Door het toepassen van een warmwaterkruik kunt u de buikpijn van uw kind te verlichten. Zet uw kind comfortabel op de bank of het bed. Sinds misselijkheid of braken vaak geassocieerd met diarree, de steun van het bovenlichaam van uw kind met een kussen en ook zet een kom klaar voor het geval dat het moet gaan. Nu zet een warmwaterkruik gewikkeld in een handdoek op zijn buik. Dit ontspant de spieren en verlicht de pijn.
 • Potato kronkelende diarree: Net zo effectief als het gebruik van een warm-water fles act aardappel wrap in diarree en de bijbehorende buikpijn. Kook deze aardappel, die u vervolgens iets kan afkoelen. Voor het wikkelen van de aardappelen moet niet te weten te warm zijn, anders dreigt het branden van uw kind. de aardappelen verpletteren nu en verf ze ongeveer een centimeter dik op een gaasverband. Leg het gaas op de buik van uw kind en hebben betrekking op de wikkeling volgde met een handdoek. Laat de warme wrap uiteindelijk invloed 60 tot 90 minuten tot deze volledig is afgekoeld.

Anti-inflammatoire huis remedie tegen diarree

In het geval van diarree, zijn er verschillende huismiddeltjes die anti-inflammatoire en darmreiniging effect hebben. Ze helpen bij het spoelen van ziekteverwekkers uit de darm, waardoor dus de diarree uw kind snel verdwenen en de darmflora kan zo snel te herstellen.

 • bananen kunnen dezelfde verlichten meerdere symptomen en bijwerkingen van diarree. De pectine bananen is een in water oplosbare voedingsvezels die zwelt in de darm en dus aanvankelijk "vergroot" de darminhoud. Dit fenomeen wordt bedoeld wanneer er wordt gezegd dat spul bananen. Daarnaast echter pectine reinigt de darmwand ook pathogenen door hieraan te transporteren uit de darm. Ook bananen zijn te wijten aan de koolhydraten ze een goede bron van energie bevatten, en geef uw kind ook met veel kalium en magnesium. Aangezien veel mineralen worden gespoeld uit het lichaam tijdens diarree, kan eten van bananen te compenseren voor dit verlies. Als een eenvoudig recept voor diarree, bijvoorbeeld, banaan haverpap geschikt.
 • appels helpen met diarree door op te treden reinigen en ontgiften van de dikke darm. Want net als bananen ook appels op een hoog pectine content. Pectinen zwellen in de darm het pathogeen zelf en schone aldus de darmwand binden. Word je bewust van dit effect gebruik door u wrijven 250g rauw en ongeschilde appels en ze kunnen dan iets in de lucht, totdat de "appelmoes" is bruin gekleurd. Door wrijven creëert een groter oppervlak dat er nog meer pectine kan vrijgeven. Uw kind kan de appelmoes veilig tot 5 keer per dag om zichzelf te nemen.
 • wortelen in zijn ruwe vorm bevatten veel pectine en kan uw kind te helpen met diarree. Echter, gekookte wortelen zijn nog effectiever, zij het op een andere manier. Omdat ontstaan ​​kleinste suikermoleculen, genaamd oligosacchariden het koken van de wortelen. Ze zijn vergelijkbaar in structuur met de receptoren van de darmwand, zodat de ziekteverwekker is om deze vast aan de suikermoleculen. Op deze wijze kunnen de ziekteverwekkers gemakkelijk worden uitgescheiden uit het lichaam, die rechtstreeks leidt tot het verval van de diarree. Probeer diarree maar zodra de aloude wortelsoep Moro.
 • Heilerde is een speciale, fijn zand, samengesteld uit verschillende mineralen en sporenelementen. Zwaartepunten zijn kalium-, magnesium-, natrium-, calcium en ijzer. Klei te absorberen vloeistof kan binden en toxines. Om deze reden is het geschikt Prima voor diarreeziekten, aan het maag-darmkanaal te kalmeren en om terug te compenseren voor verloren mineralen. Voor de toepassing van het helen van de aarde 1-2 theelepels in een half glas water of thee en ingenomen. Er moet echter helende aarde gebruikt worden onder geen enkele omstandigheid in nierziekte of vermoed intestinale obstructie. Als u wilt genezing klei van diarree van uw kind toe te passen, moet u eerst strikt overleg met een arts waargenomen. Dit kan u nuttig advies met betrekking tot de dosering van genezing aarde te geven.

Respect voor de combinatie van cola en zout stokken! Volwassenen niet schadelijk voor de bekende cola Salzstangen combinatie met diarree. maar meestal is het niet bijzonder effectief. Voor kinderen is er echter absoluut niet geschikt.

Salzstangen Hoewel hetzelfde voer de mineralenbalans qua natriumgehalte. Toch zal een gebrek aan andere belangrijke mineralen zoals kalium of chloor blijven bestaan.

cola bevat veel suiker en veel cafeïne en kan zelfs verergeren de diarree nog steeds. Het vochtverlies wordt dus bevorderd, indien nodig.

Klysma als een huis remedie tegen diarree

Een klysma is zeer effectief in intestinale problemen zoals diarree. De afvoer van vloeistof via de anus in de dikke darm een ​​darmreiniging en intestinale hulpeffect. Een klysma is een ongewone, maar effectieve maatregel tegen diarree, die pijn doen de meeste ouders vrezen dat hun kind, veel inspanning. Als u niet zeker bent kunt u contact opnemen met een kinderarts rustig. Dit kan uw zijde met zijn weddenschappen.

 • Aangezien de vloeistof voor een run in diarree water en kamille thee zijn geschikt. Hiervoor kunt u gewoon giet er een eetlepel van kamille bloemen met een liter kokend water. De temperatuur moet ongeveer 30 ° C bij een punt, omdat de koeler de werking, hoe sterker de aantrekking van de darm.
 • genaamd klysma's worden gebruikt voor de toepassing. Deze kunt u krijgen bij de apotheek en in verschillende maten. Overvloed voor gebruik in een baby 100 ml, 250 ml in een zuigeling of een schoolkind 500 ml in een klysma.
 • Een dope de klysma voor zachte applicatie met vaseline of olie.
 • Maak de klysma dan heel voorzichtig ongeveer drie inches in de anus van uw kind één. In de applicatie zelf moet Uw kind idealiter liggen op je buik of neem de zijkant.
 • Druk op de klysma vervolgens krachtig samen, zodat de daarin aanwezige vloeistof, geleegd in de darm van uw kind. Oudere kinderen moeten proberen bij de toepassing te gespannen de sluitspier, zodat de vloeistof niet terug draaien. In een baby of een baby moet je helpen door je houd deze toets ingedrukt zijn billen. Tip: Aangezien kinderen hebben hun sluitspier niet onder controle is normaal, zet u uw kind voor de lopende beste in de lege badkuip.

Aanbevolen lectuur over dit onderwerp

Vind de GU-boek "wraps, theeën & Moederlijke liefde "uit het boek auteurs Petra Kunze en Vivian Weigert andere handige home remedies voor zieke kinderen. Dank u aan de Graefe Und UNZER uitgever voor ondersteuning.

"Over het boek


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 73