Resolute moeder brengt drie kinderen helemaal alleen op de wereld – een van hen in het bos

Als de geboorte begint, de meeste vrouwen gaan naar het ziekenhuis. Niet zo Sarah Schmid. De 33-jarige gelooft dat elke vrouw kon alleen, bevallen zonder artsen en verloskundigen - en bewees dat reeds door het brengen van drie van hun vier kinderen alleen aan de wereld.

De minst vrouwen in Duitsland "durven" om te bevallen in hun eigen huis aan de wereld. Maar zelfs dan is het nog steeds een verloskundige of arts daar.

Dit alles zorgt ervoor dat de 33-jarige Sarah Schmid voor volledig overbodig. De arts is van mening dat elke vrouw kan haar geboorte van een kind alleen geven zonder medische hulp - en is zelf het bewijs dat het mogelijk is. Omdat drie van haar vier kinderen nam ze helemaal alleen op de wereld. Een van hen in het bos.

"Medische behandeling is onnodig"

De eerste biologische moeder had plaatsgevonden thuis, maar had niet helemaal probleemloos verlopen. Zelfs tijdens de zwangerschap Sarah Schmid onrustig had gevoeld door de controles. Aangezien RTL meldt dat de jonge vrouw daarom had gedacht dat het beter is om alleen bij de geboorte van haar tweede kind.

Zoals eerder de volgende geboorte, de weeën sterker kreeg, Sarah Schmid daarom besloten om alleen te gaan naar het bos. Nog voordat ze daar had gekozen voor een geschikte plek, nu verspreid zij hun picknick deken en na twee en een half uur bracht een zoon op de wereld. Hun derde kind, de jonge moeder beviel in de eigen tuin, haar vierde kind in de woonkamer. Beide keren alleen in de aanwezigheid van haar man en haar oudste dochter.

"Elke gezonde vrouw kan geboorte alleen geven"

Om meer vrouwen aan te moedigen om de zwangerschap te ervaren en de geboorte bepaalt zelf Sarah Schmid schreef ook een boek. In "Alone geboorte" ze gepresenteerd geboorte rapporten van verschillende vrouwen, verdrijft mythes rond de geboorte en geef elementaire medische kennis. Het doel van dit boek, de auteur zelf schrijft in haar werk, of het nu gaat om vrouwen te stimuleren "voor u om na te denken, voor nieuwe ideeën, lateraal denken en niet-conforme denken." Dit zou moeten helpen vrouwen krijgen de kans om "goed geïnformeerde beslissingen te nemen die uit het hart [hun] komen, en niet laten intimideren door angst en draai ze." Omdat de dokter is zeker: Elke gezonde vrouw kan geboorte alleen te geven wanneer ze luistert naar haar eigen lichaam.

Let op! Deze video is niet voor watjes!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 44