Romantisk aften for to – så det virker

En romantisk aften for to er altid rart - uanset om du er ny i kærlighed eller udfører en mangeårig relation. Med vores 10 tips den romantiske aften med et fælles levende lys middag sikker på at være et højdepunkt.

1. en romantisk aften på det rigtige tidspunkt

Det rigtige tidspunkt for den perfekte middag med levende lys bør nøje udvalgt. Stress på arbejdspladsen, konflikter med venner eller andre problemer er distraherende og kan endda i værste fald at bestride. Den romantiske aften skal på ferie, finde sted i weekenden eller på en ferie. Fordele: Intet arbejde stress, distance spørgsmål, fred og tid nok til forberedelserne.

Display Gaver til din partner

Smukke bygningDu vil have din partner som en overraskelse igen, og har du som et par noget godt? Men derefter give væk tid sammen! På Geschenkidee.de er gode ideer til joint ventures. Hvad med en romantisk weekend for to?

2. Romantisk aften med en forskel

Man skal prøve noget nyt, når aften middag finder sted hyppigt. Hvad med en romantisk brunch? Selv en almindelig morgenmad i haven eller på altanen kan være romantisk. Eller en midnat middag under stjernerne? Men vær forsigtig: der er behov for denne spontanitet. Hvis vejret ikke samarbejder, bør du snarest overveje noget andet.

3. En romantisk aften med et personligt præg

Intet er mere kedeligt end udenadlærte vendinger og velkendte kærlighedssange. Er der fælles yndlingssange? En romantisk aften med en meget personlig musik mix er perfekt. En anden fordel er, at ikke-ending samtale, fordi hver sang der er en fælles historie. En anden god idé er at sætte billeder sammen som en dekoration på bordet. Også en vis drik, som for eksempel minder en ferie, kan middagen gøre noget helt specielt.

4. Den romantiske aften i det rigtige outfit

Tøj bør vælges med omhu. Partneren skal være let distraheret af udseende, men ikke blive bragt helt ud af stikkontakten. En for stor spaltning eller en kort skørt at distrahere fra middag og gøre arbejdet til intet hurtigt. Så mindre er mere! Selvom man skal se godt ud og føle sig sexet, men tøjet skal være behageligt frem for alt. Du vil tilbringe hele aftenen i det og en ubehagelig tøj hurtigt etablerer dårligt humør.

5. Romantisk aften med afgørende Dekoration

Der bør findes en middelmådighed. En fuldt spurgt bordet er ikke kun upraktisk, men dirigerer nøjagtig samme måde, som en tabel uden dekoration. Smukke klassikere som blomster eller stearinlys. Også her giver personlige ejendele til bordet det sidste spark: Sand og skaller fra ferien sammen eller har nedskrevet film citater af fælles filmaftener, f.eks.

6. I menuen i den romantiske aften

er tilladt, hvorefter begge parter har lyst, og hvad de kan lide. En kød elsker, vil du ikke være i stand til glæde dig med en tofu koteletter, men bestemt med en velsmagende bøf. En middag med stearinlys er ikke dyre ingredienser eller raffinerede retter til noget særligt, men kun ved kreativitet og personlighed. Et andet tip til middag: Varme måltider en varme og gøre du ønsker mere. I vores artikel "Love Life - 5 tips pifte" vi fortæller hvilke fødevarer har et elskovsmiddel effekt.

7. Drikkevarer i romantisk aften

Øl, vin, champagne eller vodka - her er tilladt, hvad der smager. På den sikre side, du er på med den foretrukne drik af partneren. Men vær forsigtig med alkohol: Et glas vin løsner stemningen, men et glas for meget kan også være hurtigt pinligt. En gylden middelvej er derfor behov for her.

8. En romantisk aften uden stress

Meget vigtigt for middag for to er hvile og afslapning. En romantisk aften bør derfor fortsætte uden stress. Uanset om madlavning, tøj eller dekoration - burde aftenen have været planlagt længe nok. Ideelt set er forberedelserne blevet afsluttet for en fjerdedel af en time før mødet. Derefter kan du roligt kigge rundt igen, glatte håret, inspicere bordet og gøre de allersidste håndtag i køkkenet. Så går du og slappe af om aftenen og nyde de romantiske øjeblikke med kære.

9. En romantisk aften - og derefter?

Hvad sker der efter den romantiske aften? Alle muligheder er åbne. Ved midnat middag, kunne man for eksempel med vin og ost afvente solopgang. men en varm aften med den elskede kan bare følge som en tur eller gå i biografen. Bare gør det, hvad de vil have: Det er endelig den fælles aften!

10. Bo ud på den romantiske aften tro mod dig selv!

En romantisk aften kan kun være perfekt, hvis den vigtigste ingrediens er sandt: Aldrig justere! Partiet har allerede valgt en. Derfor: ikke gøres noget på denne dag, skal håndhæves. Mens candlelight middag er for partneren, det er en vellidt selv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 76 =