Ruskea tiputtelua sijaan Ajanjakso: Syyt

Ehkä olet edes koskaan ollut kokemusta, että sait ruskeaa tiputtelua sijaan kauden. Tietenkin, olet halunnut tietää, mikä on syynä tähän verenvuotoa ja onko tarkkailu voi tarkoittaa, että olet raskaana. Kerromme.

Mikä on ruskea tiputtelua ja miten tunnistaa ne?

Alle tiputtelua tarkoitetaan heikosti lausutaan ruskehtava sukupuolielinten verenkiertoa, joka tapahtuu ulkopuolella normaalin kuukautiskierron tai sijasta säännöllisesti kuukautiset. Tunnistat tiputtelua osittain väri ja toinen johdonmukaisuutta. Tarkkailu on enemmän ruskea kuin punainen ja niiden johdonmukaisuuden paljon paksumpi ja kovempi kuin säännölliset kuukautiset.

Mistä syystä voi olla ruskea tiputtelua sijaan kaudella?

Periaatteessa ruskeaa tiputtelua saattaa johtua kolmesta syystä: Organic, hormonaalisia tai mekaaninen syitä. hormonaaliset muutokset naisen kehossa ovat vastuussa suurimmasta tiputtelua. Ne voi tapahtua, kun keltarauhasen heikkous esiintyy, viivästynyt uudistumista kohdun limakalvon on kanssasi tai kärsit endometrioosi. Myös psyykkinen stressi tai tietyt lääkkeet voivat aiheuttaa ruskea tiputtelua sijaan ajan. Teoriassa muita perussairauksia tai raskauden syynä ovat mahdollisia.

joudut koska tarkkailu lääkäri?

Käynti gynekologi on sopiva, jos vielä verspürst muita oireita, kuten vatsakipu, pahoinvointi tai huonovointisuus lisäksi tarkkailu.

Voiko ruskea tiputtelua sijaan kaudella olla merkki raskaudesta?

Kyllä, se on teoriassa mahdollista. Hormonaalisia muutoksia naisen kehossa, joka alkaa heti hedelmöityksen muna voi aiheuttaa tällaista verenvuotoa. Tee testi tai anna mahdollisen raskauden lääkäri selventää.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 62 =