Så din krop er ved at ændre i fødsel

Efter fødslen, er din krop ændrer sig igen. Men ikke kun din mave er mindre. Livmoderen skrumper og hormonelt til Din krop skal nu "ikke gravid" for at skifte til.

Kroppen vænner sig til Schwangersein fra

Den postpartum periode er tiden efter fødslen af ​​dit barn. Denne gang er præget af omfattende hormonelle og fysiske ændringer, som din krop er gendannet til sin normale, ikke-gravid tilstand mere. Efter placenta blev født, hormonerne HCG, HPL og især hormonet østrogen viser en brat fald i koncentration. Således er graviditetsbetinget væskeophobning skylles ud i din krop. Det kommer til at normalisere Deres blodtal og din kropsvægt, samt modtagelighed for urinvejsinfektioner falder. I de første dage efter fødslen, kan mængden af ​​urin i høj grad øge til op til fire liter om dagen ved nedbrydningen af ​​det lagrede vand. Den postpartum periode er en tid med afslapning og få at vide. Tips du kan finde i vores artikel "Hvordan kan du slappe af i barselssengen."

Display Bogtip: Alt om fødslen

Bog: Alt om fødslenDit barn er her og nu begynder for dig en spændende tid. Jordemoder Viresha J. Bloemeke besvaret i denne bog ansætte dine spørgsmål, du og din partner i den tid i fødsel. Så du styre en god start for den tid sammen.

Involution af livmoderen

Den vokset til 20 gange deres størrelse og deres vægt ved fødslen uterine former i løbet af indespærring til deres normale størrelse tilbage. Dette gøres ved at muskelvæv til at trække sig igen af ​​eftervirkningerne. Hertil kommer, at livmoderen er igen bedre cirkulation efter faldet af østrogen niveauer. Også hormonet oxytocin, som frigives under amning, har en regressiv aktivitet på livmoderen. Du kan se regressionen også støtte gennem postnatal øvelser.

lochia

Når healing af livmoderen kaldes barselsflåd opstår. Den består af Eihautresten, slimhinder og koaguleret koaguleret blod. Ifølge helingsprocessen til mængden og sammensætningen af ​​ugen flow, der starter umiddelbart efter fødslen forandring. Mængden af ​​lochia er oprindeligt ca. 100-200 ml pr dag og tager i weekenden fra sengen kontinuerligt indtil uge floden i slutningen af ​​indespærring ophører helt. Nogle beviser kan du finde i vores artikel "Den korrekte håndtering af den ugentlige River".

Du har brug for hvile!

Den første tid efter fødslen, bør du også tænke på dig. Din krop har brug for at hvile og genoplade batterierne. Husk: Hvis du føler dig fit, kan du nyde meget bedre med din lidt tid! "Korrekt støtte nye forældre" i vores artikel kan du læse mere om, hvordan andre kan aktivt støtte dig i løbet af denne tid.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 22