Så du uddanne konsekvent

at handle konsekvent er at opføre sig ligetil og logisk. Især i uddannelse, dette er ofte meget vanskeligt. Her kan du læse om, hvad du bør være opmærksom, således at en konsekvent træning lykkes.

Konsekvent adfærd i alle situationer

Forældre bør opføre sig så konsekvent som muligt over for deres børn. Det vil sige, bør adfærd dit barn følge en lignende opførsel fra dig, så det ved, hvad det er. men lader dig styre dig i dagligdagen for dine skiftende stemninger, dit barn har ingen orientering og vil ikke længere tage dine meninger og ønsker alvorligt i slutningen.

Desværre, fristelsen er ofte stor til at gå en konflikt af vejen, som når du er stresset, eller når de offentlige fremmede ser. Så du trykker det blinde øje og sluger sin vrede, kun at der ikke igen nødt til at udholde klynker. Ikke desto mindre: Hvad var i går forbudt, kan ikke få lov til i dag, og omvendt! Selv om det er ubehageligt, skal en gang fastsatte regler skal håndhæves! Hvis du laver dit barn det første leveår for at vise, at dine regler er alvorlige, og på den anden side har også overtrædelser konsekvenser, vil dit barn være mindre og mindre at forsøge at udforske sine grænser.

Display Boganmeldelse: The Secret gladere børn

Bog: Hemmeligheden bag glade børnDen korrekte håndtering af afkommet er ikke altid let. Uanset hvilken alder, er der ofte punkter af friktion mellem forældre og børn. Den internationale bestseller "The Secret af glade børn" kan bidrage til at gøre din kommunikation og din co lettere.

Uregelmæssig opdragelse og konsekvenserne

Konsekvent uddannelse betyder også, at dit barn skal bære de logiske konsekvenser af en lovovertrædelse. Det er dog vigtigt, at resultatet af forseelse, så som en straf, direkte relateret til krænkelse af dit barn har, er den eneste måde de lære noget af situationen. Det fører til, at dit barn holde os til reglerne. Fordi hvis det ved, hvad der følger, kan dit barn beslutte på forhånd, hvordan det opfører sig og lærer derved handle selvstændigt. Hvem leger med maden, er godt fodret og kan stå op. Eller som skærer sine lommepenge på en dag på hovedet, er brød for resten af ​​ugen. Hvis du invitest dit barn til at gøre noget, har du allerede har i tankerne, hvad der vil ske, hvis det ikke reagerer. Og dit barn skal vide, hvor hans opførsel fører.

afvige fra en regel

Engang skubber alle de konsekvenser for deres grænser. Stædig insisteren på reglerne er ikke godt! Som vi ved, der er undtagelser fra reglen. Børn nemt forstå hvilke undtagelser, hvis reglen stadig vil eksistere i fremtiden. I de følgende situationer, giver det mening at afvige fra reglerne:

  • Hvis du har indset, at en gammel regel var malplaceret eller er. Forældre er ikke perfekt. Hvorfor skulle de ikke kan erstatte en regel af en ny, bedre så?
  • Hvis barnet lægger en stærk sag for en undtagelse fra reglen. For eksempel, hvis barnet har lovet en ven til at bringe tilbage den lånte gravemaskine på samme dag og tidligere er blevet forbudt at forlade huset.
  • I en unik ekstraordinær situation, for eksempel, kan dit barn holde op senere på en familiefest eller året.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 23