Säännöt lapsille jopa – Kuinka se toimii!

Säännöt ovat hyvin tärkeitä perhe-elämän ja lapsesi kehitystä. Ne antavat tukea ja ohjausta ja helpottaa rinnakkaiseloa estämällä riitoja. Milloin ja miten sinun pitäisi asettaa selkeät rajat tässä wikissä.

Etsi kultainen keskitie sääntöjä lapsille

Asiantuntijat ovat yhtä mieltä, että kumpikaan antiautoritaarisen, epäsäännöllinen koulutus eikä koulutusta, "laki ja järjestys" ovat positiivisia lapsen kehitykselle. keskitie, joka antaa lapselle vapauden samalla, johdonmukaisempaa soveltamista tärkeitä sääntöjä on edullinen. Jopa väkivallaton kasvatus ovat säännöt lapsille on tärkeää. Koska yleensä on vanhempia, jotka antavat toistuvasti, että räjähtää jossain vaiheessa ja olla aggressiivinen, koska lapset jatkuvasti tanssivat heidän nenään.

Näyttö Kirja-arvostelu: The Secret onnellisempia lapsia

Kirja: salaisuus onnellisia lapsiaAsianmukaisesta käsittelystä jälkeläisistä ei ole aina helppoa. Ei ole väliä mitä ikä on usein olevia kitkaa vanhempien ja lasten välillä. Kansainvälinen bestseller "The Secret of onnellisia lapsia" voi auttaa tekemään viestintää ja yhteistyötä helpompaa.

Säännöt lapsille helpottaa rinnakkaiseloa

Olipa on ruokaa tai siivota että bedtimes, kotitehtäviä, tietokone tai televisio - sääntöjä ja sopimuksia palvella lasten ja vanhempien oppaana. Ne ovat kuin opasteita, jotka osoittavat "Niin" tieto lapsille, mitä he ovat, ne eivät ole jatkuvasti pyrkivät laajentamaan tilaa ja voi paremmin yhteistyötä, jota konfliktit vältetään. Yleensä löytää lapset rules hyvätkin: Sinun tarvitsee vain kuunnella kuin lapset jatkuvasti ja tarkasti keskustella sääntöjä niiden peli.

Tietenkin jokainen pieni asia ei pitäisi säännellä päivittäistä rutiinia. Vain näissä tilanteissa tarvitaan järjestelmä, johon on useammin aseistettu ole selkeää sopimusta. Ottaa itseään vaan yksin tai kumppanin kanssa, joskus tunti vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitkä ovat ne tilanteet, joissa on aina riitoja tai missä herunterschluckst vihasi? Lapsesi pitäisi nousta sängystä aamulla aika? Kun ruoka ei mutainen? Tee läksyjä ajoissa? Tai enemmän siivota? Mieti, mikä on tärkeintä sinulle ja ei ollut, että lapsesi käyttäytyy täydellisesti kaikissa tilanteissa.
  • Mitkä asiat sinulle tilannetta ja mitä odotat lapsesi?
  • Mitä järjestelyjä tavata lapsesi? Voisitteko määritellä, mitä sääntöjä?

opettaa lapsille säännöt

Onko olet vastannut kysymyksiin, sinun täytyy muistaa sääntöjä lapselle, että on selkeät, yksinkertaisia ​​sanoja ja usein toistoja selittää, mitä haluat, se silmiin ja laittaa naamalla. Lapsi säilyttää säännöt parhaiten, jos se voi ymmärtää sääntöjen merkityksen, kuten jalkineiden kuulu kenkäteline ja takit vaatekaappi niin, että muut eivät kompastua asioita. todella oppia on sääntöjä, mutta vain johdonmukainen soveltaminen, jonka avulla voit nähdä artikkeli "kouluttaa teitä johdonmukaisesti" oppia lapsesi. Seuraamuksetta jokainen sääntö on arvoton! Jatkuvasti saadaan laimennettuna sääntö ja lapsesi lopulta ei enää oteta vakavasti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 + = 28