Sådan fungerer det: Fertilitetsbehandling i Mutterpass

Tillykke! Endelig du har glemt din mor passere i hånden. Nu er du også spændende uge før med mange poster i lille hæfte. Du forstår ikke noget, der er skrevet i dette vigtige dokument? Intet problem, vil vi forklare konceptet infertilitet behandling her.

Infertilitet behandling i Mutterpass: Hvad betyder det?

Du behøver ikke blive gravid på en naturlig måde, men du har gennemgået fertilitetsbehandling eller hormonbehandling? Så betragtes som sterilitet behandling og din gynækolog cruising i Mutterpass dette punkt med "Ja". Som et resultat, vil du klassificeret som høj-risiko gravide. Gennem dette vil du styre strammere under graviditeten, hvis alt er fint med dig og barnet. Ofte den behandlende gynækolog også skriver som en note til at gøre det, hvilken type fertilitetsbehandling.

Hvad er dækket Fertilitetsbehandling?

De bedst kendte og mest lovende metoder er ICSI (ICSI), in vitro fertilisering (IVF) og overførsel af embryoner (ET). Tilsvarende intratubal overførsel gamet (GIFT) er en af ​​mulighederne. Alle metoder har fordele og ulemper. Den behandlende læge vil anbefale en passende metode efter flere forundersøgelser til det enkelte tilfælde.

Ofte en ren hormon terapi med visse medikamenter såsom clomiphen er tilstrækkelig. Ved denne fremgangsmåde er ovarierne stimuleret af hormonterapi og hormon dosis øges, dannes til flere follikler.

Nu ved du, hvad begrebet betyder infertilitet behandling i din barsel pass og hvorfor posten for hele forløbet af graviditeten er vigtig. Fordi som en mor-du bør også vide, at du i din mors pas. Yderligere information om Mutterpass oversigten kan du finde i vores artikel Hvad gør moderen igennem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1