Sammentrækninger forårsage: 10 foranstaltninger

Du kan næsten ikke vente til fødslen og på udkig efter måder, hvorpå du kan udløse arbejdskraft? Vi har sammensat udløsende faktor for dig ti fælles metoder og hjem retsmidler for arbejdskraft. Lies ved hvordan de handler, og hvordan du kan anvende dem.

fremkalde arbejdskraft, hvilke betingelser skal være opfyldt?

Mange gravide kvinder kan klare bedre med ventetiden og spændingen før fødslen, hvis de ikke har følelsen af ​​at skulle sidde passivt. Med nogle uskadelige midler og tricks kan du stimulere uteruskontraktioner og så give dit barn en lille skub forsigtigt. Men én ting er klart: fødslen starter, når dit barn er klar. Du kan gøre det nudge, men det gør selv afgøre, når den tid kommer. Følgende krav skal derfor være opfyldt:

  • Sund og fitDet bør være dig og dit barn gå godt i alle tilfælde.
  • Krop og barn klarMidler til arbejdskraft årsag generelt kun handle, når din krop er klar, så hvis dit barn er i den korrekte position, livmoderhalsen er blød og livmoderhalsen har strakt. Næsten altid er det derfor tilrådeligt at vente til den 40. uge af graviditeten og tidligst derefter at ty til disse foranstaltninger.
  • konsultation: Lad rådgive dig, for din jordemoder eller din læge kan fortælle dig, om din krop og din baby er klar til fødslen.
  • Må ikke kombinere flere metoderDu bør også ikke prøve alle metoder samtidigt. Nogle gange opstår den ønskede effekt dvs. kun efter et par dage. Selv hvis agenten kun udløse forsigtigt arbejdskraft, kan det have uforudsigelige konsekvenser, hvis du anvender for mange på én gang eller dosierst for høj.

Display Boganmeldelse: Hemmeligheden bag en smuk fødsel

Bog: Hemmeligheden bag en smuk fødselJordemoder Jana Friedrich ledsager dig i denne bog på vej til at anmode om fødsel. Takket være deres viden, du behøver ikke længere frygt for fødsel og fødsel smerte at have.

>>For at reservere på Amazon

10 foranstaltninger til fremme af arbejdskraft og udløser

Vi vil ikke ophøre populære foranstaltninger for arbejdskraft årsag før under ti og forklare, hvilke af dem kan være forsøgt uden tøven, at du bør overveje kun er til høring, og hvilke foranstaltninger jordemødre og gynækologer kraftigt fraråde.

1. sammentrækninger udløse en massage

For massage vil du blande 10ml mandelolie med to teskefulde kanel olie, fed olie, jern Wurz olie og ingefær olie. Din mave vil blive dæmpet af dig eller din partner med varmt vand - så olien kan bedre bevæge - og forsigtigt masseres. Kanel, nelliker, ingefær og jern Wurz stimulere musklerne i livmoderen og dermed fremme arbejdskraft.
Konklusion: harmløse og gør godt.

2. sammentrækninger forårsager med afføringsmidler eller arbejdskraft cocktails

Selv hvis du har hørt, at mange gravide kvinder forsøger at Rizinuscocktail, har du sandsynligvis ikke bør ty til det betyder. Læger kraftigt fraråde. Labor cocktails eller andre afføringsmidler føre til øget afføring og diarré. Dette kan forårsage sammentrækninger, samt dehydrering og skader på tarmen. Andre bivirkninger omfatter kvalme, diarré og mavekramper sein.Ist livmoderhalsen endnu ikke er moden til fødslen, kan den iltforsyning til dit barn også blive påvirket. Fordi tidlig fødsel sætte dit barn fra en masse stress. Hertil kommer, det er farligt for dit barn, hvis du beimischst alkohol den afførende at blødgøre smagen.
Konklusion: På trods af høj spredning ikke anbefales.

3. arbejdskraft indløse med et varmt bad

Hvis dit kredsløb kan modstå et varmt bad, kan du også udløse på denne måde lige før fødslen smerter. Hvis du vil, kan du æteriske olier og urter, såsom kanel blade, fed eller ingefær olie, der anvendes som et bad additiv. Du bør dog sørge for, at du ikke er alene hjemme, når du tager et bad. Det kan være, at du får kredsløbsproblemer, eller at den ønskede effekt hurtigt etableret.
Konklusion: Hos raske kredsløbssygdomme sikker og afslappende.

4. sammentrækninger udløses af samleje

Hvis du sover i dagene omkring leveringsdatoen rundt regelmæssigt med din partner, reducerer sandsynligheden for, at dit barn tager for lang tid på sig. Kønnet vil udløse en række måder arbejdskraft. Produktionen af ​​arbejdskraft hormonet oxytocin udløses af seksuel ophidselse. Desuden sæd indeholder prostaglandiner; vævet er hormoner, som også anvendes i en lægemiddelinducerende arbejdskraft. At gøre livmoderhalsen blød og hjælpe livmoderhalsen til at forlænge. Hertil kommer, at livmoderen kontrakter under en orgasme hos kvinder. Dette kan medføre uteruskontraktioner.
Bottom line: Hvis der er sjovt - absolut!

5. sammentrækninger udløst af stimulering af brystvorter

forårsage denne metode til at arbejde, når dine brystvorter bliver masseret af dig eller din partner for en lang tid bør bruges, når din livmoderhals er allerede moden til fødslen, og da kun under vejledning og pleje af en jordemoder. Ved at stimulere arbejdsmarkedet oxytocin frigives. Den brystvorter stimulation er meget effektiv til at fremkalde arbejdskraft, fordi hvis livmoderen er klar, sammentrækninger normalt ansætte inden for en time. Med en stærk stimulation kan det imidlertid let føre til en overreaktion af kroppen, der er manifesteret i langvarig, meget stærke sammentrækninger. Dette kan let føre til stress for dig og dit barn.
Konklusion: effektiv, men kun med en jordemoder!

6. sammentrækninger udløses af let fysisk aktivitet

Anstrengende aktiviteter kort før fødslen bør du undgå. Lagring din styrke snarere til den kommende fødsel. Men gå og andre lette fysisk aktivitet kan gøre dig godt og fremkalde arbejdskraft. Dit barn glider gennem beslutningsforslag af lys i den rigtige udgangsposition til fødslen. Og hvis det er der, presser lederen af ​​dit barn, gå, for eksempel, når du går, kommer tilbage til livmoderhalsen. Denne oxytocin frigives i kroppen, der udløser arbejdskraft. Du kan sætte dig selv på en træningsbold og lave cirkelbevægelser med din pool eller deltage i en mavedans klasse, for at fremme arbejdskraft. Dette har faktisk den samme effekt.
Konklusion: Uden tøven, sjov, men ikke overanstrenger.

7. kontraktioner forårsage med alternative metoder

Født Forberedende akupunktur eller homøopati kan være alternative behandlingsformer for induktion af arbejdskraft og måske føler du det så behageligt. I homøopati til særlige kugler, kaldet kugler, der kan udløse sammentrækninger finde. Caulophyllum D30 og D6 er at styrke livmoderen og blæse-fremmende effekt på dette. Derudover kan du hjælpe en zoneterapi. Især de refleks zoner på fødder og hænder kan fremme arbejdskraft. I dette tilfælde er svagt tryk påføres, for eksempel på huden folden mellem tommel- og pegefinger på bestemte steder. Denne uteruskontraherende aktiviteter udføres af erfarne fagfolk.
Konklusion: Prøv det gør ikke ondt!

8. arbejdskraft indløse med en fed olie tampon

Fed olie fortyndes med vand eller mandelolie (ikke ren) brug. Så iblødsætning en tampon i det, som er indsat i vagina. Denne metode vil gøre livmoderhalsen blød. Men du bør denne foranstaltning kun efter forudgående konsultation og vejledning af en jordemoder gælder. Det skal brænde for at begynde, fjerne tamponen med det samme.
Konklusion: Først efter samråd med en jordemoder.

9. sammentrækninger udløses af flere fødevarer

Sammentrækninger udløst af kosten

Det kan se ud som slag fremme Også, hvis du tager bestemt fødevare på dig. Krydret mad (med chili eller cayennepeber krydderi) er især anbefales det. Fordi dette stimulerer tarmen, hvilket er tæt på uterus og kan således fremme arbejdskraft. Krydderier, der kan udløse sammentrækninger, kanel, ingefær, nelliker, merian og koriander er. Frisk ananas er også mistænkt for at begunstige arbejdskraft naturligt. Ved et enzym, som er inkluderet i hende til at gøre livmoderhalsen blødere.
Konklusion: Der er ingen skade at prøve det en gang. Ellers havde du et lækkert måltid i det mindste gjorde sjælen godt.

Sammentrækninger udløst af drikkevarer

Du kan også lave en te af oxytocinholdige madlavning ingredienser. Du får det for eksempel i apoteket eller helsekost butik. Læs pind af kanel, ti nelliker, lidt frisk ingefær og en spiseskefuld tørret Verbena, også kendt som Verbena. Om Hæld krydderiblandingen med en liter kogende vand og lad te stejle ti minutter. Det er bedst at drikke denne te lunken og kun slurke i løbet af dagen. Andre urter, der kan fremkalde arbejdskraft, for eksempel hindbær blade, salvie, anis, Verbena, fennikel og løvstikke. Disse kan fremstilles som en te også fremragende.
Konklusion: tedrikning skader i intet tilfælde og lille indsats.

10. udløser sammentrækninger: Den berømte trapper

Trappe klatring hårdt på kroppen og kan derfor forårsage sammentrækninger. Dette skyldes, at det kommer igennem den fysiske belastning for forhøjet omfordeling i moderkagen. men lægerne anbefaler ikke denne metode, fordi det fratager dig vigtige kræfter, at du stadig har brug for fødslen.
Konklusion: bedre reservestyrker til fødslen

Hvad kan udløse også arbejdskraft?

En bakteriel vaginal infektion eller urinvejsinfektion kan forårsage præmatur fødsel. Bakterier kan sprede sig til livmoderen og føre til ændringer i regionen af ​​livmoderhalsen. Dette kan igen fremme præmatur hindebristning og til sidst udløse arbejdskraft. Hvis du har mistanke om at lide af en sådan infektion, en læge besøg er uundværlig. Her kan du finde mere information om infektioner i graviditeten.

Kan rødvin sammentrækninger forårsage?

Stædigt klæber i nogle fora det rygte, at rødvin kan udløse sammentrækninger. Er det sandt? Videnskabeligt bevist dette er ikke! Mange vordende mor sagde, at det faktisk havde hjulpet hende bringe på arbejdskraft. Formentlig er det rent en mental ting. Et glas vin kan i sidste ende betyde, at vi vender hovedet og for en tid ikke tænke på den forestående fødsel. Vi slappe af - og især hvis vi ikke tænker over visse ting, men de kommer hurtigere end forventet.
Konklusion: Af alkohol under graviditet anbefales generelt ikke, men et glas i slutningen af ​​graviditeten er ikke farligt. Den bedste måde at lytte til din tarm.

I vores artikel "Alkohol i graviditeten" kan du finde en masse oplysninger, hvilke mulige konsekvenser alkohol kan have under graviditeten.

Blow fremme: der var nødvendigt?

Mange gravide kvinder føler de sidste dage før fødslen som utålelig lang. Men bare rolig, kun omkring fire procent af alle børn kommer på det forventede tidspunkt for verden. De fleste børn er født i de ti dage før eller efter deres forfaldsdato. En forsinkelse på op til ti dage er ikke set normalt så kritisk. Hvis dit barn er langsom i kommer, så skal du bare holde ro og nyde den tid ordentligt igen, at du har for dig alene. Et par tips du kan finde i artiklen "Transfer:. Hvis barnet kommer for sent" Måske du er nødt til at lide, men ikke vente så længe, ​​og dit barn kommer af sig selv lidt tidligere end forventet.

Hvis alle foranstaltninger for arbejdskraft årsag er ubrugelige, og lægen mener, at det er bedre at fremkalde arbejdskraft hurtigt, kan han ordinere medicin eller andre foranstaltninger, der inducerer kunstig arbejdskraft. Dette kan for eksempel være nødvendigt, hvis dit barn er ikke længere tilstrækkeligt tilføres ilt og næringsstoffer eller eksisterer på grund af PROM risiko for infektion. Læs mere om dette du kan "tage smerter" læse i vores artikel.

De forskellige typer af arbejdskraft

Her kan du give dig et overblik over de forskellige typer af arbejdskraft, der er faktisk.

  • øvelse arbejdskraft
  • for tidlig fødsel
  • Senkwehen
  • fødselsveer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3