Sex efter fødslen

Hvornår er det rigtige tidspunkt for sex efter fødslen? I de første uger efter fødslen sex falder ofte af i svinget, fordi de nye forældre er nødt til at vænne sig til den nye situation. Men hvad vil der ske efter den første begejstring har lagt sig? Vi vil hjælpe dig med at klare sig i denne nye situation.

Sengen - et sted tidligere romantisk tid sammen - få en anden status i livet med børn. Som det er ammet, sår, rasede og sprang. Og hvis du er heldig, endda sove! Søvn er en mangelvare i de første måneder af dit barn. Ofte vil du falde i seng dødtræt efter en godnatkys alle vender rundt og håber ikke at skulle stå op først, når barnet græder.

Sex efter fødslen: Hvornår er det?

For sex efter fødslen, der er ingen faste regler. Men ofte de første par uger er stadig bestemt af begivenhederne i fødslen. Den bækkenbunden har for at få re-stramme ar af episiotomi eller -risses stadig ondt og brysterne er varme og fulde.

"Når par igen har lyst til sex efter fødslen, selvfølgelig, er meget anderledes," siger jordemoder Jana Friedrich. "Nogle kan lide blot et par dage, andre tager måneder til hinanden seksuelt nærmer igen. Indsatsen fra den første periode, mangel på søvn, det nye væsen, den meget hævder ammende kvinde fysisk. Alt dette ofte forhindrer fremkomsten af ​​den nødvendige intimitet og begær. "

Men selv om livet har indspillet med barnet i de første par måneder, at kvinden har at re-finde tilbage i hendes krop. Nogle gange er det derfor den kvinde, der føler sig travlt og med de opgaver, som en mor efter fødslen fuldt hævdede og udviklede ingen lyst til sex.

Men manden nogle gange går på pension. Han må også være bekendt med hans nye rolle som far og ser sin partner for første gang i moderens rolle. Måske er han bange for at såre sin partner eller føler sig godt fra de søvnløse nætter taget.

Display Bogtip: Alt om fødslen

Bog: Alt om fødslenDit barn er her og nu begynder for dig en spændende tid. Jordemoder Viresha J. Bloemeke besvaret i denne bog ansætte dine spørgsmål, du og din partner i den tid i fødsel. Så du styre en god start for den tid sammen.

Det første trin

  • Anerkend "Dit liv er anderledes nu end før fødslen af ​​dit barn": Barnet fylder et stort område af dit liv, det tager en masse omsorg og opmærksomhed. Hvornår har du vænne efter et stykke tid til de nye opgaver, skal først sikkerhedskopiere plads til dit partnerskab.
  • Arrangere at møde dig og din partner: Dit liv med din partner er anderledes nu end før, kan du måske ikke være så spontan. Udnævnelse dig på faste tidspunkter. Det skal så ikke ensbetydende med sex, bare nyde den korte afstand til hinanden og krammer hinanden.
  • Bly åben diskussion: den indre barriere er længere man skubber det første trin, jo større. Tal om din frygt og behov med din partner.

Tiden er kommet ... den første sex efter fødslen!

Forvent ikke for meget, når du overgiver dig selv til din partner for første gang. Kvinden kan være anspændt, fordi hun er bange for smerte eller graviditet. Manden er bange for at gøre sin partner ondt eller komme for tidligt.

"Nogle mænd er helt fascineret af den usædvanlige udstrækning af brystet Alligevel er andre udskyde når mælkestrømmen udløses under orgasme gange. Nogle mænd er brutalt og endnu andre har "for at gøre frygt for at ødelægge noget, fortæller Jana Friedrich. tale og forsøge "Som altid hjælper. Reglerne gør de par selv! "

Sex efter fødslen: Tips til første gang

  • I de tidlige dage efter fødslen, vagina er ofte tørt. Et smøremiddel kan hjælpe.
  • Hvis kvinden ikke har været så meget følelse i bækkenbunden, bør det gentage øvelserne af postnatal øvelser regelmæssigt, de styrker musklerne i dette område igen.
  • Selv amning bør forebygges, så det ikke kommer til en uønsket graviditet. Frygten for at blive gravid igen, kan belaste situationen. Afklar det passende antikonception før det er gjort!
  • Måske kvinde føler i hendes krop endnu ikke rigtig godt, selv om partneren finder attraktiv som før. Burden dem figuren problemer, kan partneren støtte dem moralsk, tager problemerne alvorligt og tilskynde dem til at blive aktive. Selv hvis han ikke opfatter det som et problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 67