Silberblick: Dus je kunt corrigeren

Het vinden van een lichte scheel sommige mensen heel aantrekkelijk - in de meeste gevallen echter een min of meer uitgesproken scheel zorgt voor vreemde blikken en spottende opmerkingen van anderen. Dit alleen is vaak reden genoeg om juist de scheel te maken. Daarnaast echter de scheel kan ook verwijzen naar een aantal voorwaarden die moeten zij worden verduidelijkt.

Schiel vormen en soorten

De zogenaamde scheelzien kunnen kinderen en volwassenen te maken, en komt in verschillende vormen. Wanneer strabismus (esotropie) gaten verschilt althans binnenwaarts vanaf de weg strabismus (exotropia) naar buiten. Wanneer de hoeveelheid strabismus (hypertrofie) ten minste één oog naar boven beweegt tijdens de neerwaartse strabismus (hypotropia) naar beneden en Verrollungsschielen (cyclotropia) wordt genoemd turen flensverbinding naar de zichtas.

Afgezien van de verschillende typen strabismus, een onderscheid is ook verschillende soorten strabismus: In aanvulling op de wijze uitgestelde slechts af en toe onder bepaalde voorwaarden (bijvoorbeeld alcohol, vermoeidheid) weet voorkomende loensen de geneeskunde en de verlamde scheelzien (als gevolg van een ongeval of ziekte) en het manifest (die in stand wordt gehouden en permanent) loensen.

gevonden in Duitsland het vaakst is een vorm van manifest scheelzien, de zogenaamde begeleidende scheel. Het komt reeds in de eerste maanden van het leven en wordt gekenmerkt doordat het turen oog begeleidt het bevestigingsoog in alle richtingen.

Meer dan een fout: het behandelen van Silberblick

De Silberblick kan in principe op elke leeftijd, maar vooral in de kindertijd, te behandelen. Als de scheel resultaat van gebrekkige visie, zal eerst proberen om de scheelzien met een bril te elimineren. Bovendien kan een Occlusie plaats waar de scheel en niet scheel oog wordt vastgebonden aan een bepaald ritme de scheel oog trein. deze behandeling kan worden aangevuld met zalven en oogdruppels. deze maatregelen ondoeltreffend blijken, de arts adviseert meestal een operatie aan de oogspieren, met de scheel wordt geëlimineerd. De eventueel aanwezige refractieve fouten zo echter niet weg - een bril is zelfs na een "strabismus chirurgie" vereist.

verduidelijken Silberblick altijd medisch

Een scheel is bijna altijd een indicatie van een defecte visie of een andere ziekte, en in het slechtste geval kan ook duiden op een beroerte bij plotseling ontstaan. Het verdient daarom aanbeveling in ieder geval moeten medisch te verduidelijken licht of incidenteel optreden strabismus. Alleen op deze manier kunt u voorkomen en krijg je gezondheid van het oog permanent verslechtering van uw gezichtsvermogen en volg ernstige bijwerkingen, zoals migraine, dubbel zien en vervaging.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 56