skære orkideer Det går rigtigt

Så du kan nyde dig selv nogensinde nye blomster, bør du skære din almindelige orkideer. Læs her hvordan du fortsætter der!

afskårne orkideer hjælper planten ud over almindelig støbning - der og lejlighedsvis befrugtende, storslået at trives - eller nedsænkning i lunkent vand. Den beskæring af skuddene vil sikre, at nye knopper opstår og trives. Før du går i gang med opskæring af orkideer, først kontrollere blomsterne. Når orkidé blomst begynder at visne og utiltrækkende udseende, er det tid til at beskære dem.

Skæring panicle direkte over øjet skråt nedefra med en skarp saks. Ved en sådan sektion du forstyrret på den orkidé, at danne en ny blomstring på samme sted. , Eksperter foreslår dog, at for at gentage denne sektion mere end to gange. Efter at orkideer har brug for en længere periode med hvile for at komme sig. For at tillade stueplanter dette, bør du helt fjerne Rispenzweig. Efter ikke mere end tre til fire måneder, en ny motor, de stærke blomst viser udviklet.

skåret orkideer til opnåelse udløber

Af orkideer kan dyrkes med lille indsats små planter. Du har brug for gøre noget for at være tålmodig. Så det lille blade vokser på stilke af orkideer. Botanikere kalder dette udvækster også "Kindel". Ud fra disse små udløbere, kan nye orkideer tiltrække. Men disse har brug for, for et par uger til at danne rødder fra et par centimeter lange i fred.

  • Skær Kindel direkte ved indføring af orkidé stængler med en skarp kniv.
  • rødderne sidder nu dybt ind i en fyldt med speciel orkidé substrat fartøj.
  • For at opnå en god løsning spin-off, holde jorden fugtig, men ikke alt for våd og bringe et varmt og fugtigt klima.

Ideelle betingelser styre dig, når du viser Orchid filial i en miniature drivhus eller tegne en gennemsigtig plasticpose over planterne. Regelmæssig udluftning regulerer fugtighed og hjælper planten til at udvikle glimrende.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 52