Skal jeg have en henvisning til en gynækolog?

Det bedste kommer først: for et besøg til gynækolog Du behøver ingen henvisning fra den praktiserende læge. Fra Transfer Kontrol 2016 gynækologer og øjenlæger er udelukket. Du kan bare lave en aftale og gå til fristen for undersøgelsen. For presserende klager Du kan også gå til gynækolog uden en aftale. Dog skal du derefter forvente en længere ventetid.

særlige tilfælde

Mange klager, er det ikke nødvendigt besøg af speciallæge. Går du med uklare klager først til den praktiserende læge, da den praktiserende læge, gynækolog overførsel på mistanke om gynækologisk sygdom fra. Går du med uklare symptomer først som en specialist, så du stielst specialisten kostbar tid, når ingen sygdom er til stede, som falder inden for gynækologi. Så gynækologen vil udstede en henvisning til en anden læge. En kvinde læge henvisning er ikke nødvendig, især for eftersyn, for eksempel ved den årlige kræft check.

Jeg har brug for en kvinde læge henvisning under graviditeten?

Er du gravid, så det kommer ned til hvem bestemmer graviditet. Hvis graviditeten blev opdaget af en praktiserende læge, så vil det udsende en gynækolog henvisning til dig. Sørg for at angive selve graviditeten, og så kan du ikke gynækolog henvisning at lave en aftale for rådgivning og pleje under graviditeten gynækolog.

Frit valg af gynækolog

Du kan frit vælge din gynækolog. Der er ingen pligt til at søge en bestemt gynækolog. En praktiserende læge kan udstede en anbefaling kun for en bestemt kvinde læge med overførsel, som han ved, at denne særlige medicinsk udstyr har for eventuelle nødvendige undersøgelser. Du kan vælge en gynækolog efter personlige skøn, som er tæt på din bopæl eller rapportere positive erfaringer fra venner eller bekendte.

Konklusion

Med klager i maven, for nødsituationer og under graviditeten Du behøver ingen kvinde læge henvisning. Hvis du tidligere vereinbarst en aftale, kan du spare dig lange ventetider, og du ikke bringe praksis management rodet op.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 19