Solcreme i tankerne: At du kan gøre

Du ønsker i solen, har creamed dig, og så sker det: solcreme ender i øjet. Det brænder og er ubehageligt. Har du forklare, hvordan du kan afhjælpe enhver solcreme i tankerne.

Solcreme i tankerne - hvad nu?

Hurtigt skete det - efter anvendelse lotion bare øjet gnidning og endda brænde og klør i tankerne. Solcreme i tankerne er ubehageligt, og du ønsker det så hurtigt som muligt at fjerne. Men hvordan kan du opnå det bedst?


At du kan gøre:

  • Vigtigt: Du må ikke gnide! Du bør under ingen omstændigheder gnide øjnene, fordi så du distribuere cremen endnu mere i tankerne, hvad irritation kun steget. Også friktionen irriterer selve øjet og smerte og brændende blive endnu stærkere.
  • strege i én retning: Prøv strege cremen mod næsen, og dermed tørre kun mod næsen, så cremen kan forlade øjet der. Bruges til det bedste en fugtig, kølig og ren klud.
  • Skyllemidler rester med vandEt øje med rigeligt vand, skylles resterne af cremen hurtigt at fjerne fra øjet. Du bør skylle så længe, ​​indtil øjet er ikke længere brænder.
  • lad tårerne: Tårer er den naturlige måde i øjet, at fremmedlegeme skylle ud af øjet. Det er bedst at forstyrre ved at blinke produktionen af ​​tårevæske i øjeblikket.

Hvis øjet ikke længere brænder, lad det alene. At det er rødt i et stykke tid er normalt og ikke noget at bekymre sig om, så længe rødme i løbet af 1-2 timer forsvinder. Hvis du selv efter den tid stadig har problemer, og føler, at der ikke er nogen forbedring, snarere på udkig efter en læge for at udelukke mere alvorlige skader.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 33