Sperma te langzaam: Dat je moet weten

Om sperma te vertragen zijn een van de belangrijkste redenen voor onvruchtbaarheid. We leggen mogelijke oorzaken en behandeling opties als het sperma zijn te traag.

Sperma te traag wanneer het proberen om zwanger te worden

Als je niet zwanger worden na de vruchtbaarheid, betekent dat niet per se tegen je liegen. Ook is er vaak de man een probleem, bijvoorbeeld te weinig onroerende goederen en zwakke sperma. Externe omgevingsfactoren kan een positief effect of een negatief effect op de productie van zaaizaad. Een semenanalyse bij de dokter kunnen geven over de vraag of het sperma zijn eigenlijk te traag spijsvertering. Zelfs een lage sperma dichtheid of langzaam sperma maar niet heet noodzakelijkerwijs betekent dat het niet op de lange termijn nog steeds werkt, want uiteindelijk duurt het is een enkele, gezonde zaadcellen voor de bevruchting.

De mens kan doen: trainingsprogramma voor fit sperma

Er zijn een aantal punten dat je partner om het sperma op hun tenen te houden kunnen waarnemen.

  • Heat Vermijd: Te veel warmte doet de testikels goed. Noch langdurig zitten - in het bijzonder met de benen gekruist - zelfs zetelverwarming, hete baden en sauna's zijn handig als de testikels worden blootgesteld aan temperaturen boven de 37 graden lang. Als de testes oververhit, wordt minder zaden gevormd en dit gaat langzamer.
  • Niet alleen aanstaande moeders moeten overlaten sigaretten beter verlaten. Voor mannen is het overwegen waard stoppen met roken als er kinderen zijn gepland. Diverse studies tonen aan dat nicotine schade toebrengt aan het erfelijk materiaal in het sperma, die zelfs kan leiden tot een miskraam.
  • Niet per se het gedrag van de man is van cruciaal belang voor het sperma te vertragen. Zo kan bijvoorbeeld een infectie of hormonale stoornis die invloed spermaproductie. Moet worden verduidelijkt in ieder geval met de arts of deze oorzaken kunnen zijn.

Slow sperma: hulp van de dokter

Als het niet willen werken met de wens om kinderen partout hebt, kunstmatige inseminatie is een manier om het probleem van de trage sperma te omzeilen. Hiervoor is het sperma in het laboratorium kunstmatig bereid.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =