Spis på børns fødselsdag

Ved en fødselsdagsfest, genstand for maden spiller en vigtig rolle, men de smager er meget forskellige, især hos børn. Så hvad er på bordet, og hvornår er det bedste måltid tid? Her kan du finde alle de vigtige oplysninger.

ikke overdrive, når de spiser for barns fødselsdag

Næppe er de små gæster der allerede har alle sultende - i det mindste på kager, kiks og Co. Det er ligesom det, uanset om frokost ikke er fordøjet og ville ikke være mere plads til en salat. Kage går altid! Det bedste du allerede er færdig med at forberede kagen bordet og hvert barn har sin plads. Og væk du går. Bare husk, at børnene altid er inviteret til parterne og ikke til den store fødevare. Og de andre forældre vil være taknemmelig for dig, hvis du ikke overdrive det med den søde tand.

Display Håndværk til børnefødselsdag

Invitation kort til børnenes fødselsdag malebogKlar alligevel med barnet dit barns fødselsdag før. ved idé. Creativmarkt Du kan finde alt du behøver for skabelsen af ​​et barns fødselsdag. Hvad med for eksempel disse invitationskort at farve?

Hvad er barnets fødselsdag at få mad på bordet?

En fødselsdagskage med stearinlys, der kan blæse ud dit barn fra alle gæster, og et alternativ kage skulle være tilstrækkeligt. Ellers endda et udvalg af kiks på bordet og muligvis et par kringle pinde for ikke så søde søde tand. Selv om det kan smage børnene, kan du give og nogensinde øge spændingen blandt gæsterne et kort kig på den kommende fest.

Middag i børnenes fødselsdag

Efter stykket og køre det er rart, hvis du kan samles omkring middagsbordet, når børnene. Du bør planlægge omkring halvdelen til tre fjerdedele af en time før fødselsdagen ende af maden. Under alle omstændigheder bør maden ikke være stressende, men køre ganske komfortabelt. Nogle opskrifter, der går ned godt med børn, har vi skabt dig i "mad og drikke". Sørg for, at hvis det er muligt serveres ingen ekstravagante eller eksotiske retter, men velkendte retter. Dette kan selvfølgelig være glade indhold (gennem nye ingredienser) eller optisk ændres (ved en speciel dekoration), fordi så maden er endnu sjovere. Du bør også spørge på forhånd med forældrene, hvis et barn lider af fødevareallergi eller nogen kan spise svinekød. Selv vegetarer kan være placeret under de små gæster. Så der er behov meatless alternativer.

hjælpe dig med at lade mad til børnenes fødselsdag

Mange børn er det sjovt at besætte deres egen mad. Der er også senere, mens man spiser mindre kritik - er, trods alt, lavet af den lille selv. Pizza eller sandwich er særlig god, men også en frisk salat smager selbstgeschnippelt meget bedre. Støtten er selvfølgelig afhængig af børnenes alder, men også de små har dokumenterne har deres glæde. Så alle er optaget i et stykke tid, og du har mindre arbejde! Efter middagen kan du med børnene stadig lidt spil at spille hyggelig forfald. Nogle tips til dig, vi har sat sammen i artiklen "Farvel spil".


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 24