Sport efter skarlagensfeber: på hvilket tidspunkt i orden?

Skarlagensfeber er en almindelig børnesygdom, det er anerkendt af den røde tunge senest, almindeligvis kendt som det kaldes jordbær tunge. Når dit barn har skarlagensfeber, må det ikke gøre en sport, er der en øget risiko for komplikationer og hjertesygdomme er. I den tid, hvor dit barn at skarlagensfeber, det som regel er feber, fordi sport er ikke en mulighed alligevel. Men hvornår kan gøre dit barn sport igen efter skarlagensfeber?

Behandling af skarlagensfeber

Behandlingen af ​​skarlagensfeber foregår i denne dag og alder med antibiotikum. De tegn på sygdom bør placere hurtigere og dit barn er ikke længere smitsom på kortere tid end uden antibiotika. Men selv med antibiotika Dit barn skal være i overensstemmelse med sengeleje og tage det roligt. I perioden med behandling dit barn er stadig smitsom og kan deltage enten i skolen eller i andre aktiviteter. Dette gælder også for sporten! Dit barn bør mindst 1 - 2 uger at komme sig af sygdommen (når behandlingen er af antibiotika), før den modtager en sportslig aktivitet. Sport efter skarlagensfeber er ikke undervurderes, da sygdommen kan påvirke hjertet, er det særlig vigtigt, især i skarlagensfeber, at dit barn fuldt tilbagebetalt, indtil det er tilbage til sport.
Hvis sygdommen er kommet sig uden medicin, anbefales sengeleje 3 til 4 uger.

spille det sikkert

Hvis du ikke er sikker på, om dit barn skal dyrke sport efter skarlagensfeber igen, lad dit barn udforske igen ved din børnelæge. Her er det bedre at forebygge end at helbrede. For med den børnesygdom ikke er til at spøge med, selv om det ofte er tilfældet, er alligevel ikke skal undervurderes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 78