Stinkende gouwe (wratten kruid)

Medicinale planten kunnen medisch worden gebruikt voor vele kwalen. Ontdek in onze encyclopedie van geneeskrachtige planten die in die klachten en ziekten te helpen medicinale planten en hoe correct toe te passen.

Algemene informatie over stinkende gouwe

De persistent, toxisch stinkende gouwe behoort tot de poppy planten. De harige steel tot een meter hoog en is voorzien harige, afwisselende stationaire schoepen. In clusters de gouden gele bloemen. De zaden van het kruid in een langwerpige capsule en de gehele installatie is voorzien van een geel-witte, warme melk. De smaak van het kruid stinkende gouwe is dan ook scherp en bitter.

Bewezen als volgt:

  • Ziekten van de maag, darm en gal
  • wratten
  • Lever- en lijden
  • aandoeningen van de luchtwegen
  • reumatische aandoeningen

Toepassing van Schöllkrauttinktur en Schöllkrauttee

verzameld in de bloeitijd, gedroogde bovengrondse delen worden gebruikt. De binnenste behandeling met het gebruik van thee is niet langer gebruikelijk in de volksgeneeskunde. de melk van de stengels van het kruid stinkende gouwe om wratten te behandelen, maar is zeer geschikt voor extern gebruik.

belangrijk

Het gebruik van natuurgeneeskundige middelen vereist een nauwkeurige dosering en dient met uw arts besproken te worden.

effect

Het effect van gouwe kruid is niet alleen anti-krampachtige en pijnstillende werking, maar ook gal stimulerend, laxerend en rustgevend.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 94 =