stop braken bij kinderen: de snelle hulp

Braken vaak gebeurt bij kinderen. De oorzaken zijn verschillend. Het is belangrijk dat het kind krijgt voldoende vloeistof. Een paar home remedies helpen om het braken snel stoppen.

Tal van vloeistoffen is belangrijk nu

Als uw kind braakt, is het belangrijk dat je hem niet meer voedsel te geven, zodat het spijsverteringskanaal gerustgesteld. maar drinken is nog steeds van groot belang. Echter, kan het kind alleen maar neem kleine slokjes aan zichzelf. In het begin kun je hem de vloeibare lepel geven. Idealiter, thee of water verdunde sinaasappelsap. Als het gaat, kunt u een beetje zout en glucose toe te voegen. Zeer goede anti-misselijkheid effect gember. Over casting voor wat vers gesneden plakjes gember met kokend water en laat de hele loting ongeveer tien minuten. braken in combinatie met diarree vertonen, een wortel soep is nuttig. De wortels in het water goed koken, puree en zout zachtjes aan. De soep moet u uw kind de lepel geven. In zijn omgeving moet je ook sterke geuren te vermijden. Omdat koken geuren, rook of parfum de misselijkheid kan verhogen.

helpen rust en frisse lucht

Geef uw kind de kans om te rusten. Probeer te kalmeren zoveel mogelijk. Sommige kinderen boos zeer op prijs als ze moeten overgeven. Laat zijn mond te spoelen na elke braken. Het zuur kan anders de tanden beschadigen. Bovendien vermindert de onaangename smaak. Airs de woonkamer regelmatig. Ook warm en muffe lucht kan braken promoten. Als al deze fondsen niet helpen, kunt u rekenen op counter remedies die beschikbaar zijn in druppels of zetpil vorm bij de apotheek zijn. Je moet alleen gebruiken, maar als het braken geen ernstige onderliggende ziekte en er geen andere symptomen zijn duidelijk zichtbaar. Zodra andere symptomen geven of te stoppen met de braken, moet u een kinderarts te raadplegen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 25