Stremellachs raskauden: kyllä ​​vai ei?

Stremellachs - toisin kuin useimmat muut savukalaa - savustettu kuuma. Tästä huolimatta monet asiantuntijat neuvovat pidättäytymään Stremellachs raskauden aikana.

Raaka liha ja raaka kala raskaana olevien naisten tulisi välttää, mikäli mahdollista, koska näitä elintarvikkeita voi piillä bakteereita, jotka ovat vaarallisia henkiin sikiötä: Listeria. Listeria-infektio (listerioosi) voi aiheuttaa kuolevainen ja ennenaikaisen synnytyksen. Vaikka vauva selvisi taudista, se usein tekee vakavia henkisiä vammoja päässä. Äiti Toisaalta usein ei huomaa tartuntaa, koska immuunijärjestelmä terveen aikuisen ihmisen on helppo tehdä taudinaiheuttajan.

Onneksi listeria on heikko kohta: he eivät siedä kuuma lämpötila ja voidaan vaarattomiksi kautta kautta ruoan lämmittämiseen. Savu ja suola pinnoitteet toisaalta riippuu hieman ulos vasten alkio, niin savustettu kala kuuluu "Älä" lista raskaana oleville naisille.

Mutta koska se on Stremellachs raskauden aikana? Tämä savustettu kala on savustettu kuuma yli 70 astetta, niin lämpötilassa, joka tekee listeria todella viimeisteli. Kuitenkin tässä yhteydessä painotetaan "todella".

Stremellachs raskauden: Doubt ja muistuttaa

On totta, että kontaminaatio listeria Stremellachs on pienempi kuin muun tyyppisissä savustettu kala. Täysin sulkea pois, mutta tällainen taakka ei esimerkiksi kun lämmitys annettiin 70 astetta ei ole koko lohi "Striemel".

Sekoita laajamittainen muistaa Aldi tehty vuonna 2014. Vuonna tarkastus, listeria saastuminen kaksi tarjotaan Stremellachssorten oli osoittanut, että poistettiin välittömästi myynnistä.
Jos olet syönyt huolimatta raskauden Stremellachs, tämä ei ole syytä paniikkiin. Todennäköisyys, että hän on saanut tartunnan listeria on hyvin alhainen.

Ja kuitenkin: odottaville äideille, jotka haluavat olla varmoja, tulee pidättäytyä savustettua tässä tärkeässä ensimmäisen yhdeksän kuukauden lapsensa. Iso mielihalut ja terveelliset - kun kala on täynnä omega-3-rasvahappoja, jodia ja D-vitamiini - on onneksi runsaasti lämpimiä vaihtoehtoja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 39