Streptokokki A-ryhmän – tulisi Mitä tiedät infektio!

Sinulla on tulehdus Streptococcus A ja haluavat nyt tietää, mitkä ovat streptokokki ja mitä sinun täytyy nyt tietää? Me selittää sinulle.

Mitä streptokokki A?

Streptokokit ovat pallomaisia ​​bakteereja, jotka järjestävät itse mikroskooppisen kuvan ketjun muodossa. Ensimmäinen jako patogeenin jälkeen tehtiin hemolyysiä. Joukossa on niiden kyky ymmärtää veren (hemoglobiinisi) punasolujen (punasolujen) liueta.

Minkätyyppisiä hemolyysiaste on läsnä sinulle lääkäri, esimerkiksi poistaa haavan tai nielunäyte ja lähettää sen mikrobiologisen laboratorion. Siellä näyte levitetään rikastettu veren Nährplatte. Ajan jälkeen uunissa kasvun käyttäytymistä bakteerit voidaan arvioida. Kun alfa hemolyysin vihreä, syntyy hajoamistuotteita. Rakenna taudinaiheuttajia hemoglobiinin pois kokonaan, asiantuntijat puhuvat beta hemolyysin. Ellei hemolyysi paikkaa, tätä kutsutaan gamma-hemolyysin. Lisäksi jako on mahdollista Lancefieldin luokittelu ryhmä A Q. Tässä määritys riippuu erityisten ainesosien soluseinä bakteerien.

Jotka sairaudet johtuvat streptokokki A

Oletko kärsivät tulirokko, tällöin sisältää taudinaiheuttajia aiheuttaa beta-hemolyyttinen streptokokki A Tämä luokitus on tärkeä antibioottihoito, sillä kaikki tartunnan Streptococcus A voidaan onnistuneesti hoidettu laaja-taajuuksien antibiootti. Joskus lääkäri määrää antibiogram tehdä laboratorio-olosuhteissa testaamaan asianmukaisen valmistelun sinulle. Muut sairaudet liittyvät Streptococcus A ovat tulehdus korvan, poskionteloiden, nielurisat, iho, lihakset ja luut.

Infektio Streptococcus A on tarttuva ja se on aina hoitaa antibiooteilla lääkäri. Välttää myöhään komplikaatioita, kuten reuma, verenmyrkytys (sepsis) tai vaurioita sydämen ja munuaisten, tauti on perittävä takaisin. Tämä tarkoittaa tiukat hygieniavaatimukset, riittävästä nesteytyksestä ja alentunut kosketuksiin potilaiden purppuravillaan lepoon.

Lisäksi streptokokki A on B-ryhmän streptokokki Lisätietoja tämäntyyppistä voit selvittää meidän artikkeli "streptokokki. B: Että sinun täytyy tietää"


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 4