Suosittu kuunnelmat 6 vuoden

Olemme koonneet kuunnelmat ulos yli 6 vuotta tässä artikkelissa. Sillä vaikka lapsesi ovat jo kokeneet kuunnelma kuuntelijoita, sinun täytyy aina pitää tarvikkeita äitinä. Mutta mitä kuulo lapsia, jotka ovat "kasvaneet ulos" Benjamin Elephantin tai muun ensimmäisen kuunnelmia? Tässä annamme sinulle mahdollisuuden valita kuunnelmia.

Klassinen kuunnelmat 6 vuoden

Varsinkin Astrid Lindgren ja Erich Kästner suosituimpia lastenkirjailijoiden Saksassa. Hänen teoksiaan on tullut klassikoita ja jotkut ovat jopa lukea koulussa. Mutta lisäksi niiden kasvatuksellista merkitystä myös tekevät niistä erityisen hauskaa ja innostaa lapsia jo sukupolvien ajan. Tästä syystä on olemassa tarinoita, lähes kaikkea lasten kuunnelmia. Meillä on suosituin valitsemasi ja kootaan joka varmasti miellyttää jopa lapsia:

Emil ja salapoliisit

Emil ja salapoliisitTämä tarina Erich Kästner täynnä jännittäviä hetkiä: Vuonna pikkukaupungissa 12-vuotiaan Emil Tischbein asuu äitinsä alle taloudellisissa olosuhteissa. Hän on viettää viikko hänen sukulaistensa Berliinissä. Junan hänelle rahaa varastetaan varten isoäiti. Emil jatkanut varas Berliinin kaduilla ja saa yllättäviä apua Gustav ja hänen nuori jengi. Hyvin järjestetty metsästää varas voi alkaa.

Pisteitä ja Anton

Näytelmä: pisteitä ja AntonTämä tarina kertoo aivan erityinen ystävyys: pilkullinen tulee varakas perhe ja on ystäviä Anton, jonka äiti on vähän rahaa. Silti Antonin äiti huolehtii rakastavasti pojalleen, mutta niistä puuttuu rahaa joka käänteessä. Tiny äiti välittää enemmän muita lapsia kuin omaan, ja sitähän pistein ei ole tyytyväinen heidän tilanteeseensa. Kuten on sitten rikki ja kerjääminen läiskät tien, kaaos näyttää täydellinen. Asianmukainen kuunnelma CD löydät Amazon.

Flying luokkahuoneessa

Äänikirja: Lentävä luokkahuoneTässä sisäoppilaitoksessa tarina kertoo pienen ja ison huolet koulun arkeen ja seikkailuista sisäoppilaitoksen pojat. Mutta se ei ole kaikki vain koulussa, vaan lähinnä arvoa yhteenkuuluvuuden ja ystävyyden jossa se tarjoaa. Liito luokkahuone on ehdottomasti klassikko kuunnelmia.

Jännittävä iltasatu

Rasmus ja kulkuri

Rasmus ja kulkuriJos yksi on orpo jota kukaan ei halua, niin onneaan täytyy vain ottaa omiin käsiinsä. Ajattelu tapauksessa Rasmus päässä Västerhaga ja pakenee epäsuositun lastenkotiin. Joka etsii mukavaa vanhemmille valitsi muutamat kuljeksivat Oskar laite, on onneaan. Sillä, kuten on käynyt ilmi, Oscar on kotona ja on aina halunnut pojan. Täältä löydät tarinan Rasmus ja kulkuri kuunnelmaksi cd.

Kalle Blomquist

Näytelmä: Kalle BlomquistKuten monet pojat iästään, Kalle on innoissaan paljastaa rikoksia. Valitettavasti hänen tylsä ​​kaupunki tapahtuu hyvin vähän, varastettu kunnes eräänä päivänä Jalokivet. Tietenkin, Kalle olettaa kyseessä. Yhdessä lapsen oman hän jatkaa ajojahti. Joka ensimmäisenä saa selville kuka varkaat: Kalle tai pikku etsivä?

Kolmen ??? Lapset

KolmenVuonna kuunnelmia kolmen ??? Lapset mukana lapsesi Justus Jonas, Peter Shaw ja Bob Andrews hänen seikkailuja kymmenen vuotta vanha pojat. Jännittäviä tapahtumia ja haastavia pulmia odottaa kolme ??? Lapset tietysti tässä sarjassa. Esimerkiksi episodi "In viime hetkeen " kolme ovat takaisin radalle ja jännittävä seikkailu.

Kuunnelmat yli 6-vuotiaille Walt Disney

Walt Disneyn elokuvia siellä monta vuotta ja lisäksi tunnettu tarinat ovat aina uusia hahmoja ja niiden maailmoja elokuvateattereissa. Kuhunkin onnistuneen elokuvia, on nyt myös sopiva kuunnelma

Little Mermaid

Äänikirja: The Little MermaidLittle Mermaid, kidnapannut lapsen maailmaan syvällä meren pohjassa. Siellä hän asuu nimittäin heidän sisarensa ja isänsä kuningas. Oikeastaan ​​olisi heidän elämänsä siellä täydellinen, jos ne eivät vain ole halu tutustua mantereelle. Tämä on mahdollista, kun hän pelastaa Prince Eric elämää.

Leijonakuningas

Äänikirja: LeijonakuningasPieni leijona Simba lapsi kasvaa tietäen, lopulta olla kuningas petojen. Hänen isänsä yritti häntä valmistautumaan tähän rooliin, ja Simba voi odottaa kuninkaaksi tuskin. Mutta Simba tulee aiemmin tässä asemassa, koska se on rakas hänelle väijytys. Jännittävä äänikirja, joka sijaitsee Afrikkalainen savanni.

Ice Queen

Ice QueenYksi suosituimmista tarinoita Walt Disney ei saa puuttua. Tarina Elsa ja hänen sisarensa Anna. Elsa on aivan erityinen lahja. Voit tehdä taikoja jäätä ja lunta. Mutta juuri tämä lahja tuo siskonsa Anna vaarassa eikä vain Anna vaan koko Britanniassa.

Madagaskar

Äänikirja: MadagaskarJokainen lapsi haluaa mennä eläintarhaan ja siksi myös rakastavat tätä tarinaa. Neljä eläintarhan eläimet ovat tylsää niiden kotelot ja haluavat tutustua suureen maailmaan. Siksi he murtautua ulos eläintarhan ja läksivät pitkä matka Madagaskar. Vastaavia äänikirja on suosittu lasten animaatioelokuva voit tilata Amazon.

Kuunnelmat 6 vuotta janoaa tietoa

Mistä on kyse?

Hoerbuch: Mikä on mitä palomies / poliisiKun ilmoittautuminen lapsesi monet pienet ja suuret kysymyksiin vastataan yksi kerrallaan. Kautta yhä tietoa, mutta aina uusia kysymyksiä, jotka haluavat vastata. Varsinkin kun se tulee luonnontieteisiin, monet vanhemmat eivät tiedä mitä tehdä itse. Audio kirjasarja "Mitä mitä?" Voi auttaa vastaamaan joihinkin kysymyksiin lapsesi. Olemme poimitaan pois kolme esimerkkiä:

  • Sireenit ... Lapsesi on kiinnostunut työstä meidän poliisia? Sitten kysymys äänikirja sarja Palo / poliisi oikea valinta.
  • Theo, Tess ja Quentin, kolme kommentaattorit kuuluisan sarjan, kerro lapsillesi kaikesta legendaarinen seitsemästä ihmeestä ja myös lähteä etsiä kadonneita kaupungit. 
  • Kaikkea tietoa viidakon ja eläimet elävät siellä, sekä eksoottisia kasveja löytyi jännittäviä ja sopivia lapsille näkyy "Mikä on mitä" episodi: Sademetsän / aavikoilla.

Maaginen tarinoita 6-7 vuotta

Sillä pieni lapsi olet edelleen sitä mieltä, äiti ja isä voi tehdä kaikkea. Mutta jossain vaiheessa ymmärtää lapselle, että ihmiset olemme rajoja emmekä koskaan omistaa joitakin taitoja. Tästä syystä Lapsukaiset myös tarinoita noitia, velhoja ja myyttisiä olentoja erityisesti. Tässä muutamia klassikoita maasta mielikuvitusta:

Bibi ja Tina

Bibi ja TinaHänen ystävänsä Tina ja hänen kaksi hevosta Bibi oli monia hauskoja seikkailuja. Täällä, Bibi voi tietysti käyttää taitojaan nuori noita ja siten ratkaista joitakin tilannetta fiksu. Lapsesi voivat odottaa jännittävää tarinoita.

Viikko täynnä lauantaisin

Äänikirja: Viikko täynnä lauantaisinSAMS on olento, joka voi että hänen pistettä täyttää toiveet. Kun se kohtaa tylsä ​​Mr. Taschenbier jonka elämä on erittäin sekava. Röyhkeä Sam käyttäytyy täysin väärin ja tarjoaa paljon ongelmia lapsesi tehdä hauskaa. Suuri äänikirja, jonka voit kuunnella yhdessä.

Lilly noita

Äänikirja: Lilly noitaTämä noita on alunperin televisiosta ja nyt on hänen oma radio draamasarja. He kokivat monia hauskoja ja jännittäviä seikkailuja, joka ilahduttaa lapsesi. Radion näytelmiä Lilly noita ovat suuria tarinoita, jossa ei ole rajoja mielikuvitukselle.

Pikku Vampyyri

Pikku VampyyriPikku Vampyyri on olennainen osa lastenkirjallisuutta. Junge Anton pitää lukemisesta pelottavia tarinoita elämästään, hän suosii kuten vampyyri tarinoita. Kun hän tapaa Rüdiger, hän vain ei pysähdy häntä todella vampyyri. Mutta miksi hän pukeutuu niin hauska kaavut ja tuoksuu niin outoa?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 29