Supistukset aiheuttaa: 10 toimenpiteet

Voit tuskin odottaa syntymän ja etsii keinoja, joilla voit laukaista työvoimaa? Olemme koonneet laukaista sinulle kymmenen yhteiset menetelmät ja kotiin korjaustoimenpiteitä varten työvoimaa. Lies miten ne toimivat ja miten voit käyttää niitä.

synnytyksen, minkä edellytysten on täytyttävä?

Monet raskaana olevat naiset voivat selviytyä paremmin odotus- ja jännitystä ennen syntymää, jos heillä ei ole tunne, istuskella joutilaana. Joidenkin harmiton keinoja ja temppuja voit stimuloida kohdun supistelua ja niin antaa lapselle pieni sysäys kevyesti. Mutta yksi asia on selvä: syntymä alkaa, kun vauva on valmis. Voit tehdä sen tökätä, mutta se itse päättää, kun sen aika tulee. Seuraavat vaatimukset olisi täytettävä:

  • Terve ja hyvässä kunnossaSen pitäisi olla sinun ja lapsesi menevät hyvin joka tapauksessa.
  • Kehon ja vauva valmisKeinot työvoiman syystä yleensä toimivat vain, kun elimistö on valmis, joten jos lapsi on oikeassa asennossa, kohdunkaula on pehmeä ja kohdunkaula on venynyt. Lähes aina sen vuoksi on suositeltavaa odottaa 40. raskausviikon ja aikaisintaan silloin turvautua näihin toimenpiteisiin.
  • kuuleminen: Anna neuvoo, oman kätilön tai lääkäri voi kertoa, onko kehon ja vauva ovat valmiita syntymän.
  • Älä yhdistää useita menetelmiäSinun pitäisi myös yritä kaikki menetelmät samanaikaisesti. Joskus toivottu vaikutus syntyy eli vasta muutaman päivän kuluttua. Vaikka agentti vain laukaista kevyesti työvoimaa, se voi olla arvaamattomia vaikutuksia, jos haet liikaa kerralla tai dosierst liian korkea.

Näyttö Kirja-arvostelu: salaisuus kaunis syntymä

Kirja: Salaisuus kaunis syntymäKätilö Jana Friedrich mukana teitä tässä kirjassa matkalla pyytämään syntymästä. Kiitos tietojaan tarvitset enää pelätä synnytystä ja synnytyksen kipua on.

>>Varata Amazon

10 toimenpiteitä, joilla edistetään työ- ja laukaista

Emme lakkaa suosittu toimenpiteitä työvoiman asiansa alla kymmenen ja selittää, mitkä niistä voidaan yrittää epäröimättä, että sinun pitäisi harkita ainoastaan ​​neuvotteluja ja mihin toimenpiteisiin kätilöt ja gynekologit voimakkaasti varoittaa.

1. supistukset laukaista hieronta

Hierontaan voit sekoittaa 10ml manteliöljyä kaksi teelusikallista kanelia öljyä, kynsi öljyä, rauta Wurz öljy ja inkivääri öljy. Vatsa tulee vaimentaa sinä tai kumppanisi lämpimällä vedellä - silloin öljy voi paremmin liikkumaan - ja kevyesti hierotaan. Kaneli, neilikka, inkivääri ja rauta Wurz stimuloivat lihaksia kohtuun, mikä edistää työvoiman.
Johtopäätös: vaaraton ja voi hyvin.

2. supistukset aiheuttavat laksatiiveja tai työvoiman cocktaileja

Vaikka olet kuullut, että monet raskaana olevat naiset yrittävät Rizinuscocktail, luultavasti ei pitäisi turvautua tämä tarkoittaa. Lääkärit voimakkaasti varoittaa. Labour cocktaileja tai muita laksatiiveja johtaa lisääntyneeseen suolen ja ripulia. Tämä voi aiheuttaa supistuksia sekä nestehukka ja vahinkoa suolistossa. Muita haittavaikutuksia ovat pahoinvointi, ripuli ja suolistokouristusten sein.Ist kohdunkaula ole vielä kypsä syntymästä, hapensaannin lapselle voidaan myös vaikuttaa. Koska ennenaikaisen synnytyksen laittaa lapsesi paljon stressiä. Lisäksi se on vaarallista vauvalle jos beimischst alkoholia laksatiivinen pehmentää makua.
Johtopäätös: Huolimatta suurista leviämisen ei suositella.

3. työvoiman lunastaa lämmin kylpy

Jos piiri kestää lämmin kylpy, voit myös laukaista näin juuri ennen synnytystä kivut. Jos haluat, voit eteerisiä öljyjä ja yrttejä, kuten kaneli lehdet, neilikka ja ginger root öljyä, jota käytetään kylvyn lisäaineena. Sinun tulisi kuitenkin varmistaa, että et ole yksin kotona, kun kylpyyn. Voi olla, että saat verenkiertohäiriöitä tai että haluttu vaikutus vakiinnutti nopeasti.
Johtopäätös: Terveillä verenkierron turvallista ja rentouttavaa.

4. supistukset laukaisi yhdynnässä

Jos nukut päivinä ympärillä toimituspäivä ympärille säännöllisesti kumppanin kanssa, vähentää todennäköisyyttä, että lapsesi käyttää liian kauan. Sukupuoli laukaisee monin tavoin työvoimaa. Tuotanto työvoiman oksitosiinihormonin laukaisee seksuaalisen kiihottumisen. Lisäksi siemenneste sisältää prostaglandiinit; kudokseen ovat hormoneja, joita käytetään myös lääkkeen indusoimaan työvoimaa. Making kohdunkaula pehmeä ja auttaa kohdunkaula pidentyä. Lisäksi kohdun sopimukset aikana orgasmin naisilla. Tämä voi aiheuttaa kohdun supistuksia.
Bottom line: Jos on hauskaa - aivan!

5. supistukset laukaisi stimuloimalla nännit

aiheuttaa tämä menetelmä työ, kun nännit ovat hieroa sinun tai kumppani pitkään, tulisi käyttää vain silloin, kun kohdunkaula on jo kypsä syntymästä ja silloinkin vain ohjauksessa ja hoidossa kätilö. Stimuloimalla työvoiman oksitosiinihormonin vapautuu. Nännit stimulaatio on erittäin tehokas synnytyksen, koska jos kohtu on valmis, supistukset yleensä käytetään tunnin kuluessa. Joilla on vahva stimulaatio kuitenkin, se voi helposti johtaa ylireagointia elin, joka ilmenee pitkittynyt, erittäin vahva supistuksia. Tämä voi helposti aiheuttaa stressiä sinulle ja lapselle.
Johtopäätös: tehokas, mutta vain kätilö!

6. supistukset laukaisi kevyen fyysisen aktiviteetin

Rasittava toimintaa vähän ennen syntymää kannattaa välttää. Tallentamista vahvuus pikemminkin tulevan syntymän. Mutta kävely ja muut kevyet liikuntaa voi tehdä sinulle hyvää ja synnytys. Lapsesi lipsahtaa läpi liikkeet valon oikeaan lähtöasentoon syntymästä. Ja jos se on siellä, työntää pää lapsesi mennä, esimerkiksi kävellessä, palaan kohdunkaula. Tämä oksitosiini vapautuu elimistössä laukaisee työvoimaa. Voit laittaa itse harjoituksen pallo ja tee liikkein kanssa uima-altaalla tai osallistua vatsatanssia luokan, edistää työvoiman. Tämä on itse asiassa sama vaikutus.
Johtopäätös: Epäröimättä hauskaa, mutta älä overexert.

7. supistukset aiheuttaa vaihtoehtoisilla menetelmillä

Syntynyt Valmistelevat akupunktio tai homeopatia voi olla vaihtoehtoisia hoitoja synnytyksen ja ehkä sinä tunnet sen miellyttävä. Homeopatiassa erityistä kerääntyessä, nimeltään kerääntyessä, jotka voivat aiheuttaa supistuksia löytää. Caulophyllum D30 ja D6 tarkoituksena on vahvistaa kohtuun ja puhalla edistävän vaikutuksen tähän. Lisäksi voit auttaa vyöhyketerapia. Erityisesti refleksi alueet jalkojen ja käsien voi edistää työvoiman. Tässä tapauksessa, pieni paine kohdistetaan, esimerkiksi iholla kertaiseksi peukalon ja etusormen tietyissä paikoissa. Tämä oxytocic toiminnot suoritetaan kokeneet ammattilaiset.
Johtopäätös: Kokeile se ei satuta!

8. työvoiman lunastaa kanssa kynsi öljyä tamponi

Kynsi öljyä laimennetaan vedellä tai manteliöljyä (ei puhdas) käyttää. Sitten liotus Tamponi se, joka asetetaan emättimeen. Tämä menetelmä tekee kohdunkaula pehmeä. Sinun tulisi kuitenkin tätä toimenpidettä vasta kuultuaan ja ohjausta Kätilön sovelletaan. Sen pitäisi polttaa aloittaa, poista tamponi välittömästi.
Johtopäätös: Vain kuultuaan kätilö.

9. supistukset laukaisi useita elintarvikkeita

Supistukset laukaisi ruokavalio

se voi näyttää isku edistämisessä Lisäksi, jos otat tiettyjä ruokaa sinulle. Mausteinen ruoka (chili tai cayennenpippuria mauste) on erityisen suositeltava sitä. Koska tämä stimuloi suolistossa, joka on lähellä kohtu ja voi siten edistää työvoiman. Mausteet, jotka voivat aiheuttaa supistukset, kaneli, inkivääri, neilikka, meirami ja korianteri ovat. Tuoretta ananasta on myös epäillään suosivan työvoiman luonnollisesti. Entsyymi, joka sisältyy hänen tehdä kohdunkaula pehmeämpi.
Johtopäätös: Ei ole mitään haittaa yrittää sitä kerran. Muuten oli herkullisen aterian ainakin teki sielun hyvä.

Supistukset laukaisi juomia

Voit myös tehdä teetä oksitosiinimäärityksen ruuanlaittoon. Saat sen esimerkiksi apteekissa tai luontaistuotemyymälän. Ottaa kiinni kanelia, kymmenen neilikka, vähän tuoretta ginger root ja ruokalusikallinen kuivattua verbena, joka tunnetaan myös nimellä verbena. Tietoja Kaada mausteseos kanssa litra kiehuvaa vettä ja anna teen jyrkkä kymmenen minuuttia. On parasta juoda tämä tee haaleaa ja vain sips koko päivän. Muita yrttejä, jotka voivat aiheuttaa työvoimaa esimerkiksi Hallonblad, salvia, anis, verbena, fenkoli ja Liperi. Näitä voidaan valmistaa teen myös erinomainen.
Johtopäätös: Kahvin juominen Harms missään tapauksessa ja vähällä vaivalla.

10. laukaista supistukset: Tunnettu portaat

Porraskiipijäjärjestelmä kova kehoon ja voi siksi aiheuttaa supistuksia. Tämä johtuu siitä, että se tulee läpi fyysinen rasitus lisää veren uudelleenjakoa istukan. mutta lääkärit eivät suosittele tätä menetelmää, koska se vie sinulle tärkeitä voimia tarvitset vielä syntymän.
Johtopäätös: parempi reserviläiset syntymän

Mitä voi laukaista myös työvoimaa?

Bakteerin emättimen infektion tai virtsatietulehdus voi aiheuttaa ennenaikaisen synnytyksen. Bakteerit voivat levitä kohtuun ja johtaa muutoksiin alueella kohdunkaula. Tämä puolestaan ​​voi edistää repeytyneet ennenaikaisesti kalvot ja mahdollisesti johtaa työvoiman. Jos epäilet sairastavan tällaista infektio, lääkäri vierailu on välttämätöntä. Täältä löydät lisätietoja infektioita raskauden aikana.

Voi punaviiniä supistukset aiheuttaa?

Sitkeästi tarttuu joillakin foorumeilla huhu, että punaviini voi laukaista supistuksia. Onko se totta? Tieteellisesti todistettu tämä ei ole! Monet odottava äiti sanoi, että se oli itse asiassa auttanut häntä tuomaan työn. Oletettavasti se on puhtaasti henkinen asia. Lasi viiniä voi lopulta johtaa siihen, että käännymme pään ja jonkin aikaa ei ajatella lähestyvästä syntymästä. Me rentoutua - ja varsinkin jos emme ajattele tiettyjä asioita, mutta ne tulevat nopeammin.
johtopäätös: Alkoholin raskauden aikana ei yleensä suositella, mutta lasin raskauden loppuvaiheessa ei ole vaarallista. Paras tapa kuunnella gut.

Meidän artikkeli "Alcohol raskauden" löytyy paljon tietoa, mitä mahdollisia seurauksia alkoholilla voi olla raskauden aikana.

Blow edistää: se tarpeen?

Monet raskaana olevat naiset tuntevat viimeisinä päivinä ennen synnytystä niin sietämätön kauan. Mutta älä huoli, vain noin neljä prosenttia kaikista lapsista saapuu laskettua maailman. Useimmat lapset syntyvät kymmenen päivää ennen tai jälkeen eräpäivän. Myöhästyneet kymmeneen päivään ei pidetä yleensä kriittisiksi. Jos vauva on hidasta, joten kannattaa vain pysyä rauhallisena ja nauttia aikaa kunnolla kerran, että teillä on sinulle yksin. Muutamia vinkkejä löytyy artikkelissa "Transfer: Jos vauva tulee liian myöhään." Ehkä sinulla on pitävän, mutta älä odota niin kauan, ja lapsesi tulee itse hieman odotettua aikaisemmin.

Jos kaikki toimenpiteet työvoiman syy ovat hyödyttömiä ja lääkärin mielestä on parempi synnytyksen nopeasti, hän voi määrätä sinulle lääkkeitä tai muita toimenpiteitä, jotka aiheuttavat keinotekoisia työvoimaa. Näin voi olla esimerkiksi olla tarpeen, jos lapsi ei ole enää riittävästi lisähappea ja ravintoaineiden tai on olemassa, koska PROM infektioriski. Lue lisää tästä voit "ottaa kipuja" lukea artikkeli.

Erityyppiset työvoiman

Täällä voit antaa yleiskuvan eri työvoiman on todellisuudessa.

  • liikunta työvoiman
  • ennenaikaisen synnytyksen
  • Senkwehen
  • synnytystuskissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 90