Surun jälkeen keskenmenon

Tajuissaan surun jälkeen keskenmenon on tärkeää käsitellä kauhea kokemus. Lisätietoja keinoja, jotka voivat auttaa sinua selviytymään murheesi jälkeen keskenmenon.

Sinun täytyy tietää, että olet raskaana ja olet määrittää tulevaisuuteen pieni olento vatsasi. Oletko välittää lapsesi ja esittää, miten se on. Ehkä olet jo valinnut nimen ja osti ensimmäisen asioita, kuten vaatteita tai huonekaluja. Ja sitten yhtäkkiä kaikki on ohi, koska vähän elämää ei voisi olla olemassa.

Salli suru jälkeen keskenmenon

Diagnosoitu keskenmeno maailma hajoaa lasta odottaville. Jos halu saada lapsia myös erittäin vahva ja polku raskaus oli todennäköisesti pitkä, tämä kuolemantapaus painaa jälleen erityisen voimakkaasti. Syvää surua, avuttomuus, pelko ja viha määrittää oman tunteita. Tämä on normaali ja täysin ymmärrettävää. Olkoon nämä tunteet ja älä yritä tukahduttaa sitä. Jos sinulla on itkeä, sitten itkeä. Jos haluat itkeä, sitten itkeä. Ainoa tapa, jolla voit vapauttaa itsesi ja selviytymään surua pitkällä aikavälillä. Yleensä tämä on hyvin yksilöllinen prosessi. Vaikka jotkut naiset saattavat päättyä menetys lapsen muutaman viikon, toiset voivat kestää useita kuukausia. Ota ehdottomasti aikaa tarvitset. Kun otetaan huomioon myös uusi raskaus, on tärkeää, että te käsitellä keskenmeno mahdollisimman hyvin. Koska niin suuri ahdistus voi tarkoittaa myös riskitekijä toisen keskenmenon. "Estäminen Keskenmeno" Meidän artikkelissa löydät lisätietoja.

Puhutaanpa suru

Puhu suru, on tärkeä askel käsittelyssä. Ei mitään sitä kutsutaan "vähän puhua sielu." Jakaa tunteita kumppanin kanssa vaatii ennen kaikkea, että varmasti tuntee samoin surua kuin sinä ja myös tukea käsittelyssä keskenmenon. Mutta sukulaiset ja ystävät voivat olla hyviä kuuntelijoita ja antaa sinulle tunne, että olet kanssa tuskaa yksin.

Vaihtamiseksi muiden sidosryhmien

Ehkä muut naiset ovat kokeneet saman kohtalon omassa ympäristössä. Vaihdon muiden sidosryhmien auttaa lähes jokainen nainen käsittelyssä niiden keskenmenon. Vain ne, jotka ovat itse menettäneet lapsen kautta keskenmeno, voivat todella ymmärtää, mitä olet käymässä läpi, ja ehkä myös auttaa saamaan uusia rohkeutta tulevaisuutta. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta henkilökohtaiseen vuorovaikutukseen omassa lähiympäristöön, voit myös harkita vierailulla tukiryhmään harkita. Ja nyt, Internet tarjoaa erilaisia ​​alustoja, kuten "Schmetterlingskinder.de", jolle voit jakaa kipua yhdessä muiden huolestuneiden vanhempien. Tämä lomake on auttanut monia äitejä ja heidän kumppaneilleen käsiteltäessä surunsa jälkeen keskenmenon.

Surua ilman syyllisyyttä

Monet naiset vaivaamaan jälkeen keskenmenon syyllisyyttä. Tämä ei ole mitään epätavallista, mutta täysin perusteeton useimmissa tapauksissa. Monet raskauksista päättyy keskenmenoon, usein jo ennen kuin he olivat huomanneet ollenkaan. Syitä on monia, eikä niitä voida selvästi osoittaa enimmäkseen. Meidän artikkeli "Keskenmeno: Jos raskaus päättyy aikaisin" löydät tarkemmat tiedot riskeistä keskenmenon ja niiden syyt.

Ammattiapua hautajaisissa jälkeen keskenmenon

Jos kuitenkin niin paljon valvoa kipua ja syyllisyyden että ne voit joutua masennus, kannattaa ammattiapua, esimerkiksi psykologi, ota missään tapauksessa. Masennusta voi olla pysyviä nukkua tai ruokahalu ja Antrieblosigkeit. Jos et voi tuntea mitään iloa pitkänkin ajan jälkeen keskenmeno, voi myös ilmoittaa masennusta.

Kätilöt myös antaa sinulle hyvän henkistä tukea ja surun neuvonta jälkeen keskenmenon. Ns Kätilötaito ulos edes kustannuksia kuljettaa terveydelle vakuutusyhtiö. Lisää kätilön Näet artikkeli "kaavinta jälkeen keskenmenon?" Opi.

Muita tapoja käsitellä surua

Periaatteessa sinun täytyy löytää paras tapa, jolla voit käsitellä surua jälkeen keskenmenon. Ehkä et halua puhua tunteista, mutta he haluavat kirjoittaa päiväkirjaa tai muodossa runoja. Tai voit hallita paikka kodin missä muistoja syntymätöntä lasta, kuten ultraääni kuvia tai Mutterpass aufbewahrst. Jotkut äidit se auttaa myös puhua hänen kadonneen lapsensa tai laulaa sitä.

Ei ole väliä, miten polku näyttää: On tärkeää, että käyt häntä. selviytymään surua ei tarkoita, että sinun pitäisi unohtaa sikiöön. Koska silloin et varma. Voi myös olla, että olet jälleen laskeutuvat mennessä keskenmenon tai ennustettu eräpäivänä vuosittain syvää surua. Jos sinulla on kuitenkin myöntänyt, että lapsi ei voi asua, kipu on siedettävä ja sinä uuteen alkuun. Koska toisen raskauden jälkeen keskenmenon on useimmissa tapauksissa ole tiellä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7