Symfyse ontspanning: Oorzaken en oefeningen

Je bent zwanger en hebben pijn in de rug, liezen en schaamstreek? Een Symphsysenlockerung, ook wel schaambeenverbinding diastasis zou de reden zijn. Symphysis is de medische term voor de symphysis, die los in voorbereiding op de bevalling. Heeft u uitleggen wat dit allemaal over gaat en wat u kunt doen.

Symfyse ontspanning: Dit is wat er gebeurt in je lichaam

Ouch, er was het weer: pijn in de schaamstreek. De reden hiervoor is, immers, begrijpelijk. Tijdens de zwangerschap je lichaam bereidt zich voor op de bevalling door het verspreiden van hormonen die spieren en gewrichten los rond de buik en het bekken veroorzaken. Ook de vaste kraakbeen van uw symfyse, die de twee helften met elkaar verbindt Beck, is ontspannen - immers, moet een baby via hen passeren! Het goede nieuws: Als de twee bekken helften los te sterk is, kan inderdaad pijnlijk zijn dat het proces rond wordt omgekeerd na de bevalling, maar terug en de problemen verdwijnen.

Symfyse ontspanning: de symptomen

  • pijn: Kenmerkend voor een symphysis ontspanning tijdens de zwangerschap pijn aan het schaambeen, in de lies en onderrug.
  • Problemen met trappen: Bij het lopen en vooral als traplopen, kan de pijn te intensiveren.
  • waggelendeAls u dan normaal stalking in de laatste weken voor de bevalling benen uit elkaar door het gebied, zou een symphysis ontspanning te wijten.

Dat je kunt doen:

  • beschermingAls de symfyse ontspanning veroorzaakt pijn, moet u take it easy. Nu kunt u met een gerust hart de lift in plaats van de trap.
  • eten: Veel calcium is nu nuttig om botten en gewrichten te ondersteunen. Calcium bevatten, bijvoorbeeld melkproducten, noten en groene groenten.
  • schootAls je grote problemen de schaambeensvoeg ontspanning, moet u uw arts om advies vragen. Dit kan een heupgordel, die meer stabiliteit biedt en verlicht uw zwembad door u indien nodig voorschrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 + = 43