Symphysenschmerzen: årsager og behandling

Symphysenschmerzen ofte opstår under graviditeten, og den vordende mor kan håndhæve. Find ud af her, hvad du kan gøre ved det.

De fleste graviditet styres halvdelen indtil du indser, at du har noget som en symphysis overhovedet. Imidlertid er det punkt nås, hvor du ønsker det også gerne glemme. Fordi symptomerne på de fleste hver bevægelse. Dette er en hoppe-off, som giver sig udslag i pubesområde. Smerterne kommer pludseligt og er meget stærke. Sandsynligvis vil du stoppe på det tidspunkt og vente, indtil de er væk. Hvis din symphysis selv er blevet løsnet, kan det være, at brodden ikke forsvinder ret, og det føles som en blokade. Årsag til Symphysenschmerzen er i stigende grad strækker under graviditeten bassin. Hertil kommer, at baby-gevinster vægt, samt livmoderen selv. Dette påvirker også af øget pres, som kan forårsage smerte.

At du kan gøre ved Symphysenschmerzen

Måske har du allerede hørt fra den ene eller den anden side, at det ikke kan betale sig at gøre noget ved det Symphysenschmerzen og forsvinder efter graviditet igen alligevel. Desværre er det forkert. Det er bedre at gøre noget rigtigt ved det første tegn er. Søg efter din læge og gøre det klart, at du har brug for hans støtte her. For eksempel hjælper en Symphysengürtel der understøtter din mave, og dermed lindre din pool. En anden mulighed er akupunktur. Disse kan også udføre din jordemoder, hvis hun er fortrolig med behandlingen af ​​Symphysenschmerzen. Sig det stille og roligt på det. Efter blot et par sessioner kan lindring forekomme her. Den tredje og vigtigste punkt i behandlingen er beskyttelsen. Dette er ofte lettere sagt end gjort, men du skal sørge for, at din skambenet er lettet over igen og igen. Du kan din mave liggende på siden af ​​den sygepleje pude støtte og du gendanne det.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2