tage baby i cykelanhænger

Du vil have din baby til at tage cyklen trailer? Skaffe dig et overblik, hvilke betingelser du kan bære din baby i cykel trailer og hvad tilbehør du har brug for.

Hvornår vil tage barnet i cykelanhænger?

Du vil have din baby i cykelanhængere allerede tager den første cykeltur et par uger efter fødslen? Da ingen lovbestemmelser findes der ordinerer præcis kan være på hvilken størrelse eller hvilken alder børn taget i cykel trailer, er det dybest set op til dig selv, på hvilket tidspunkt, transporterer dit barn i cykelanhænger.

Men det du skal huske, at rygsøjlen ikke dannes stabilt hos nyfødte. Lederen af ​​de små er forholdsvis stor og tung og ryg og nakke muskler er endnu ikke stærk nok til at holde vægten. I de første tre måneder, bør babyer derfor være så meget. Normalt tager sammen et barn anbefales kun fra den 12. måned, når det allerede kan sidde i en barnestol. Under visse omstændigheder også en tidligere indtræden i fælles cykling er mulig.

Hvordan barnet sikkert transporteret i en cykelanhænger?

En baby cykel trailer giver dig mulighed for at gå på korte jaunts med din afkom fra starten. Til transport babyer forskellige producenter tilbyder specielle tilbehør. I nogle cykelanhængere til babystole kan monteres, som også er velegnet til biler. De er ikke anbefales, da den nyfødte er i en halv-møde og ingen liggende position. Derfor nyfødte bør kun kort tid, maksimalt to til tre timer, transporteres i det.

Normalt producenten af ​​cykelanhængere sælger også særlige babystole. Deres afkom er fastgjort i skallen af ​​en 3-punkts bælte. Andre producenter anbefaler et alternativ for børn under ni måneder - en hængende stol. Et sæde hængekøje er en meget anstrengt, tykt stof. I det polstret endnu mindre effekt.

En god affjedring er vigtigt på vej!

Siden ryggen af ​​babyer er modtagelige for vibrationer, er det derfor nødvendigt, at cykelanhænger har en god affjedring, som du individuelt kan justere. Den bedste effekt kan nå dig, hvis du har en bar et meget lavt dæktryk på ca. 1,5 i tillæg. Derudover bør du undgå kantsten og huller.

Hvad særlige behov gør din baby?

Hvis du planlægger med din baby i cykel trailere regelmæssige ture, bør du overveje ikke kun de basale krav som en god affjedring og en passende møde.

  • Velkendte objekter: Hvorvidt yndlingslegetøj, udstoppet dyr eller sutteklud: Husk, at din baby i cykelanhænger er alene og har brug for velkendte objekter, fordi kun med omkring et år kan dit afkom nyde den passerer natur.
  • Korte ture: Ture på mere end 50 km om dagen anbefales ikke i det første år.
  • pauser: For længere ture hyppige pauser anbefales, så dit barn løgn, kravle, spise og lege.
  • tempo: Det er også bedre, hvis du kører langsomt, fordi med stigende hastighed og vibrationer blive stærkere. Selv de mindste bump på en asfalteret vej kan da være en fare for rygsøjlen.

køre forsigtigt med babyen i cykelanhænger

Med en baby i cykelanhænger Du bør køre forsigtigt og undgå ujævne numre som grus og skovveje eller veje for brosten. asfalterede cykelstier er bedre for bagsiden af ​​din afkom. Det er også bedst, hvis du afmontere ved kantsten og puffe traileren.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 21