Tags: oorzaken, symptomen, behandeling

De huid tags hoeven niet gênant om u te zijn: Ze komen vaak voor tijdens de zwangerschap en na de geboorte en zijn een vervelend, maar onschadelijk probleem. Heeft u uitleggen wat u moet weten over de huid tags.

Vorming van de huid tags

Wanneer de huid tags is een erwt tot een marmeren-sized huid tip van de anus dat dit kan rok als een krans. Wanneer de huid Analkanalhaut dat door de grote stress tijdens de zwangerschap en de bevalling kunnen ontstaan. Gewoonlijk huidmarkeringen onschadelijk echter dient te worden nagegaan of gelijk ongeveer aambeien of anale fissuren. Zogenaamde secundaire de huid tags optreden, met name als gevolg van deze of soortgelijke rectale aandoeningen die behandeling kan vereisen.

eventuele klachten

Skin tags zijn een van de occasionele bijwerkingen van de zwangerschap, waarover men niet willen praten. Als ze je storen in de anale hygiëne of zelfs ontstoken en gezwollen, je moet toch naar een dokter moet de zaak voorleggen.

onderzoek

Om te controleren of de huid-tags in verband met andere ziekten, een arts moet een weerspiegeling van het anale kanaal te maken. Het onderzoek is dat je misschien ongemakkelijk, maar niet pijnlijk, en van korte duur zijn. Een afspraak om u, bijvoorbeeld, met verwijzing van een arts aan de proctologie kliniek van de ziekenhuizen.

behandeling

Normaal gesproken hoeft de huid tags niet te worden behandeld. Maar ook al is de huid tags zijn onschuldig, maar ze kunnen de kwaliteit van leven te verminderen als je, bijvoorbeeld, jeukende plekken voortdurend te herinneren aan hun bestaan ​​wil. Ten eerste kunnen zitbaden en zalven verlichting bieden. Als het probleem niet permanent is, kan een poliklinische ingreep moeite waard. De regio is een plaatselijke verdoving en de huid tags zijn operatief verwijderd. Dan kunt u naar huis gaan en de wond geneest binnen een paar weken op dezelfde dag opnieuw. Tijdens de eerste dagen zult u echter waarschijnlijk moeten hun toevlucht nemen tot een laxeermiddel om de pijn te beperken tijdens de stoelgang.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4