täitä hoito

Jos olet havainnut sääskiä lapsen oman, aloita hoito mahdollisimman pian. Mutta mitä menetelmää ja keinot ovat sopivimmat? Täällä voimme tarjota sinulle ennen kuin suositeltu hoito täitä.

Monet huhut täitä hoitoon

Kun tunnistat täitä lapsensa herättää monia kysymyksiä: Missä täit tulevat? Täytyykö ilmoittaa täitartunnan? Ja minä tuholaisten mahdollisimman nopeasti tekeillä? Jos ilmoitetaan internetissä tai kysyi tuttavat, miten kohdella päätäitä parasta, saat monia erilaisia ​​vastauksia. Daily hiukset pesun etikalla yli sähköisellä täikampa tai jopa täydellinen parranajo lapsen pään on ilmeisesti monia tapoja täitä päästä eroon niistä. Kuitenkin useimmat eivät ole tehokkaita tai erittäin radikaalisti vastaan ​​loinen.

Nopea täitä hoito on tärkeää!

Tärkeintä minkäänlaiseen täiden hoito on aina, että aloitatte mahdollisimman nopeasti sen kanssa ja toimivat johdonmukaisesti. Ainoa tapa, jolla voit olla varma, että täit eivät selviä pään päälle lapsesi ja ei ole aikaa levitä edelleen.

Suositeltu hoito-ohjelma RKI ja BZgA

yksi menetelmä on vuosien mittaan osoittautunut erittäin hyödylliseksi ja siksi hoito suosittelemia Robert Koch -instituutti (RKI) ja liittovaltion keskus Terveystieto (BZgA) tehokkaimpana tyyppi täitä. Tämä on yhdistelmä kahdesta toimenpiteestä:

 • soveltaminen yhteisen täitä ainetta, ja
 • märkä kampaus hoitoaine.

Kaksi hoidot täydentävät toisiaan erinomaisesti ja näin varmistaa, että lapsesi nopeasti vapautuu täitä. Alla tarkalleen miten pitäisi edetä hoitoa.
Vihje: Meidän artikkeli "Kuinka voit taistella sääskiä kotiisi?" Lue mitä joudut maksamaan täitartunnan.

Suositeltavaa lähestymistapaa täitä hoitoon

Jotta voidaan varmistaa tehokas hoito täitä, on suositeltavaa, että olet kiinni kiinteään hoito, joka keskittyy kehittämään loisen munasta aikuiseksi sukukypsällä täi. Järjestelmästä annetaan seuraavasti:

 • Päivä 1: Aloitettaessa täiden aineen (ks lausuma 1) ja sitten märkänä (ks lausuma 2).
 • Päivä 5: Mutta toistuva märkänä.
 • Päivä 9: Toistuva käyttö täit aineen ja märkänä.
 • Päivä 13: Lopullinen märkänä hallita hoidon onnistumisesta.
 • sitten: Vanha Nits hiuksista poistetaan (katso lausuma 3), jotta vältytään väärinkäsityksiltä

Vaikka suositusten toimeenpanoa on suhteellisen monimutkainen, noudattaako tiedon arvoinen lopussa, kuten niin todennäköisesti kaikki täit pään lapsesi voidaan poistaa. Parempi kokonaiskuva voit tulostaa itse täällä hoito loppuun.

Käsittely täitä aineen

Täitä hoitoon, on olemassa useita aineita, jotka eroavat niiden ainesosat ja toimintatavat. Klassinen täitä, joita käytetään pitkään, yleensä ratkaisunsa hyönteisten myrkkyjä, jotka tainnuttaa täit ensin ja sitten tappaa heidät. Uudempi aineet sijaan usein sisällä silikonia tai kookosöljystä. Tämän hengitys reikiä täit ovat tukossa, joka lopulta johtaa kuolemaan täitä.

 • Apteekki tai apteekki: Monet nykyisistä täit tarkoittaa, että voit ostaa apteekit. Kuitenkin, jos et et ole varma, että haluat käyttää, mikä lääke tai jotka valmiste tai jos sinulla on muita kysymyksiä, kuten oikea sovellus, on suositeltavaa, että keinot ostaa apteekista. Siellä voit saada neuvoja ja selvittää mahdolliset riskit sinua valitsemaan sopivaa ainetta. Lisäksi sairausvakuutus kattaa osto apteekissa, hoidon kustannukset, jos esittää resepti lastenlääkäri.
 • Lääkärissäkäynti: Täit hoito lapsellesi täitä tarkoittaa, että voit itsenäisesti suorittaa normaalisti. Vain imeväisten ja pikkulasten, ihana päänahan ja, jotka ovat yliherkkiä jollekin aineelle hakeudu lääkäriin ennen hoitoa. Vaikka itse vaikuttaa raskauden tai imetyksen täitä, sinun tulee neuvotella lääkärin turvallisuuden ennen agentti.
 • Soveltaminen täitä tarkoittaa: Jos haet täitä lääke lapselle oman, se on erittäin tärkeää, että pidät itsesi tekemässä täsmälleen valmistajan ohjeiden suhteessa paljon näkyvyyttä ja sovelluksen tyypistä. Ainoa tapa, jolla voit varmistaa, että täit hoito on todella onnistunut ja välttää epämiellyttäviä sivuvaikutuksia. Riippuen tuotteen on myös suositeltavaa käyttää levitettäessä päänahkaan kertakäyttökäsineitä välttämään tarpeetonta ihokosketusta.
 • Toista käsittely: Vaikka jotain muuta pitäisi olla pakkausseloste täitä tarkoitetaan a Sekundääripuhdistus täit, on ehdottoman tärkeää! Valtaosa varoista vain tappaa täitä ja jo haudottu toukat, mutta voivat vahingoittaa munia Nissen. Siksi toinen sovellus päivänä 8,9 tai 10 ensimmäisen annon jälkeen (päivä 1) on välttämätöntä tappaa ensimmäisen käsittelyn jälkeen kuoriutuneet toukat. Ajoitus toisen täitä hoito tulee noudatettava tarkasti, jotta tappaa toukat kuoriutumisesta ja sukukypsyyden kun vieläkään ei aiheuta infektioriskiä niistä.

Muuten: Ennalta ehkäisevä hoito vastaan ​​täit kanssa täitä aineilla ei ole järkeä, koska nämä täit vain tosiasiallisesti voi tappaa.

Märkä kampaus

Vaikka oikea käyttö täitä aine on hyvä alku, mutta se on luotettavampi täydentää tätä toimenpidettä märkä kampaus hiukset, kerran joka neljäs päivä. Siten hoidon onnistumista toisaalta tarkistettava ja toisaalta estää säännöllinen kampaus että kaikki jäljellä olevat toukat kehittyvät lapsen päätä.

 • Soveltaa menetelmää sinun pitäisi hiukset lapsesi ensin perinteisellä shampoo pestä.
 • Niinpä menettely lapsen oman ei ole niin tuskallinen, jatkat kaupallinen hoitoaine kosteisiin hiuksiin toisessa vaiheessa. Se helpottaa kampaus hiukset ja estää täiden pakenemasta, koska se vaikeuttaa niiden liikkeitä.
 • Sitten pitäisi hiukset lapsesi systemaattisesti, eli säie Toimintalohkoon päänahan hiukset vinkkejä, kampa ulos hienohampaisella nit kampa. Nissen kammat ovat saatavilla apteekeissa eri versioina, esimerkiksi metallia tai muovia. Ostaessaan, kannattaa varmistaa, että etäisyys hampaiden on enintään 0,3 mm kiinni pienen toukat luotettavana. Vihje: Kampa kanssa piikit on kirkas väri helpottaa tunnustamista ausgekämmter täitä.
 • Jokaisen kertautuvat Kannattaa kampa hellen Tuch tai paperi Tasoita pala onko täitä kammattu. Jos löydät rasti, kannattaa kammata ulos saman säikeen. Jos ei täitä tai toukkien kammattu, voit pysyä tiukasti puolelle, TRESS kanssa hiukset leikkeen, niin et kadottaa.

poistaminen nits

Vaikka Nissen, jotka edelleen kiinni hiuksissa jälkeen valmis täitä hoitoon aiheuta mitään vaaraa, sinun pitäisi ajatella poistamalla pieni muna tapaukset. Tämä ei ole vain puhtaasti kosmeettisista syistä. Poistaminen voi estää vanha Nissen vaimean Päätäitartunnan esimerkiksi kasvattajat Kinder, pidä sekoittaa nykyisen tartuntoja. Lisäksi voit tallentaa lapsi mahdollisimman kiusanteko muista lapsista. Poistamaan Nits voit joko ryhtyä märkänä sovelletaan erittäin hieno NIT kampaa tai vedät kamman yksitellen kynnet ja karvat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 7 =