Takaisinmaksuaika pistettä Grudge: Etsi se!

Olet Payback asiakkaiden ja kerätä ahkerasti Viikkokytkinkello ostoksia? Sitten on se ehkä hikinen ennen, osoittavat Takaisinmaksuaika kortti? Onneksi nämä kohdat eivät vanhene heti, mutta voi myöhemmin lisätä pisteitä tilille. Me selittää sinulle, miten se menee.

Mikä takaisinmaksuaika?

Payback asiakkaat kokoontuvat osallistuvissa kaupoissa ostoksilla pisteitä, jotka voidaan lunastaa palkintoja myöhemmin. Näitä pisteitä voi kerätä vain asiakkaan vorzeigt Payback maksaessasi. Jos tämä saa unohtaa ei ole niin paha, koska pisteitä voidaan lisätä myöhemmin tilille.

Miten Payback pisteitä voi kaunaa?

Voit nachzutragen Takaisinmaksuaika pistettä, on tärkeää, että sinun täytyy tallentaa kuitit, että olet saanut ostoksesi.
Valitettavasti takaisinmaksuaika pisteitä ei kaunaa verkossa, mutta on rekisteröitävä joitakin takaisinmaksuajat pistettä kone. Nämä sijaitsevat usein osallistuvissa kaupoissa (REWE, Real, DM, ...).

Saavumme koneen valitset:

  • "Nachpunkten"
  • yllään pyydetyt tiedot (postinumeron tai syntymäaika) ja
  • Sitten viivakoodi kuitti voi skannata alle asennettu koneeseen skannerin.

Piste laite löytää siellä kaikki tarvittavat tiedot ja puute pistettä lisää vanhan pistettä tilille. Se voidaan lisätä pisteitä tilille vain rajoitettu määrä kuitit puuttuvat pisteet. Siksi on tärkeää muistaa kortin ja esittämistä.

Hauskaa keruupisteisiin ja käteisbonuksia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 84